معرفی و دانلود کتاب کوچولوی گمشده pdf + خلاصه رایگان

کتاب کوچولوی گمشده

۴.۲ امتیاز(از ۶۴ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کوچولوی گمشده

کوچولوی گمشده یک داستان کودکانه درباره جغد کوچکی است که مادر خود را گم می کند. کریس‌ هاگتن تصویرگر و نویسنده جوان حوزه ادبیات کودک و نوجوان خالق این اثر جذاب است.

کتاب کوچولوی گمشده در سال ۲۰۱۱ توانست جایزه‌ بیست و یکمین دوره از جایزه کتاب کودک و نوجوان ایرلند را دریافت کند.

خلاصه کتاب کوچولوی گمشده

جغد کوچولو مادر خود را گم کرده است او تلاش می‌کند به کمک دوست سنجابش مادر را پیدا کند. آنها به دنبال جغد مادر می‌گردند اما مشکلاتی سر راهشان سبز می‌شود.

این اثر قدرت تشخیص، مقایسه و تصمیم‌گیری کودک را تقویت می‌کند.

درباره کریس هاگتن

کریس هاگتن یک طراح و تصویرگر پرسابقه است که با فعالیت در زمینه تجارت کارش را شروع کرد. او از سال ۲۰۰۵ به طور جدی‌تر به تصویرگری پرداخت و از سال ۲۰۰۷ اولین کتاب کودک خود را نوشت و تصویرگری کرد.  تمامی کتاب‌های او جوایز متعددی را دریافت کرده‌اند. هیس! ما یک نقشه داریم برنده‌ی جوایزی هم‌چون جایزه‌ی انجمن تصویرگران در سال ۲۰۱۴ و جایزه کتاب ایرلند در همان سال شد. کمی گم شده‌ام کتاب‌ دیگر هاگتن است که به فارسی ترجمه شده است.

جملاتی از کتاب کوچولوی گمشده

جغدکوچولو منتظر مامان نشسته که چشماش سنگین می‌شه و یهو : … دامب … دامب … دامب …

خب دیگه . از اون بالا حالا روی زمینه و گم شده!

نگران نباشین. ما اینجا یه سنجاب مهربون داریم که قراره بهش کمک کنه مامانش رو پیدا کنه. اینطوری که جغدکوچولو مشخصات می‌گه و سنجاب جان می‌گرده مامان متناسب با اون مشخصات رو پیدا می‌کنه.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کوچولوی گمشده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکوچولوی گمشده

۱۳۹۹/۰۳/۱۵

خیلی خیلی عالی بود.😊☺😃

Elaheh
۱۳۹۸/۰۹/۱۰

کتاب بامزه ایه. برای سنین پیش دبستان خیلی خوبه.

Fatemeh Douroudian
توصیه نمی‌کنم.
۱۳۹۹/۰۶/۰۲

کتاب یاد میده که وقتی مادرت رو گم میکنی، با یه غریبه بری دنبال مادرت بگردی. مفهومش رو دوست نداشتم

ققنوس
۱۴۰۱/۱۰/۲۳

برای گروه سنی الف واقعا مناسبه و تصویرسازی خیلی ناز بود و بچه ها واقعا حس خوبی از این کتاب میگیرن :) 🦉📙

⚖️وکیل بعد از این⚖️
۱۴۰۱/۰۸/۰۶

همه چی عالی بود روحم تازه شد مثل نوشیدن شربتی خنک موقعی که عطش داری بود🙂 پایانش هم که خیلی زیرکانه بود🙃

bahareh zolfaghar
۱۳۹۹/۰۶/۲۴

عالی

taghi abadi
۱۳۹۹/۰۲/۲۸

با مزه

دَریآ
۱۴۰۵/۰۳/۰۷

این کتاب این رو به ما یاد میده که افراد دیدگاه‌های یکسانی ندارن، به همین دلیل خیلی وقتا میتونه سوتفاهم هایی به وجود بیاد که شاید لازم باشه برای برطرف کردنشون سعی تلاش کنیم. مورد بعدی که میشه بهش اشاره کرد،...بیشتر

کاربر 9190224
۱۴۰۵/۰۲/۲۴

کتاب بامزه ایه،بچه ها عاشقش میشن،اما دو قسمت کتاب جابجا ترجمه شده جای چشمها و گوش ها

حاتم پور
۱۴۰۵/۰۲/۱۸

پسرای کوچولوی من عاشق این کتاب و اون سنجاب گیجن

ح.سادات
۱۴۰۴/۰۹/۲۴

برای خردسالان فضاسازی کتاب ساده و جالب است. قصه هم بامزه و دوست داشتنی است. دو قسمت کتاب متن با تصویر همخوانی ندارد و احتمالا جابجایی صورت گرفته که باید اصلاح شود.

حاتمی
مطمئن نیستم.