کتاب گاهی پر آب، گاهی کم آب
معرفی کتاب گاهی پر آب، گاهی کم آب
گاهی پرآب، گاهی کمآب نوشته افسانه موسوی گرمارودی داستانی کودکانه درباره درباره برکهای است که حیوانات زیادی اطراف و داخل آن زندگی میکنند. این اثر را کانون پرورش فکری کودکان با تصویرگری علی خدایی برای گروه سنی الف منتشر کرده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
خلاصه کتاب گاهی پرآب، گاهی کمآب
یک روز که حیوانات برکه مشغول حال و احوال خودشان هستند، یکدفعه اسب آبی داخل برکه میپرد و آب را به سر وری همه حیوانات میپاشد و آرامش آنها را برهم میزند. حیوانات جمع میشوند که بفهمند چرا وقتی اسب آبی داخل برکه میآید، آب برکه بیرون میریزد.
خواندن کتاب گاهی پرآب، گاهی کمآب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
در قالب داستان ساده مفهوم علوم رو یاد بچه ها میده
کتاب خیلی خوبی بود، و خیلی جالب یه مفهوم فیزیکی رو توضیح میده
بیان یک موضوع علمی در بستر قصه
بامزه
پیشنهاد میکنم بعد از خواندن این کتاب با کودک، یک فعالیت علمی مثل اتفاق داستان براشون رقم بزنیم. مثلا از کودک بخوایم که اجسام مختلف در ابعاد متفاوت رو داخل تشت آب، وان حمام یا استخر بادی بندازیم و کودک
فرصت خوبیه که در کنار خوندن این کتاب با بچه ها یه آزمایش علمی ساده انجام بدیم. در این کتاب مراحل آزمایش علمی نشون داده شده بود از پرسش تا مشاهده و نتیجه
بسیار زیبا و عالی مفاهیم علوم رو آموزش داده.پسر من خیلی لذت برد
تصاویر عالی داستان هم عالی همراه با آموزش یک مفهوم علمی. حتما توصیه میشه!
در ذهن بچه مقایسه اندازه و وزن حیوانات را شکل میداد. در کل خوب بود
کتاب خیلی جذاب و خوبی بود 👌🏻👏🏻😍