کتاب یکی بود
معرفی کتاب یکی بود
کتاب یکی بود نوشته سوسن طاقدیس توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است. این کتاب در دنیای حیوانات میگذرد.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب یکی بود
ملکه مورچه صاحب بچههای زیادی شده و حالا از سربازانش میخواهد مواظب باشند تا مورچههای قرمز به آنها حمله نکند این مورچهها تکتک حیوانات را اسم میبرند و به ملکه خبر میدهند. کتاب یکی بود ارتباط حیولنات با هم را نشان میدهد و تصویرسازی کتاب کاردستی ساختن را به بچهها یاد میدهد.
خواندن کتاب یکی بود را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
دوستش داشتم
خیلی عالی بود بچه های من خیلی دوست داشتن
عالی بود👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
عالی بود آجی کوچولوم گفت عالیه😄😄😄
ایلا کوچولو می گه فهمیدم که خدا همیشه مراقب ماست و کتاب زیبایی بود.خیلی جالب بود و خیلی دوستش داشتم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
روح سوسن طاقدیس شاد کتابهاش خیلی خوبن
داستان جالب و نکته جذابی داشت به نظرم برای گروه سنی الف به جهت تصاویر و بخشی از متن اصلا مناسب نیست و ترسناکه ولی برای گروه ب عالیه حسی که بهم منتقل کرد من رو یاد این روزهای غزه
تا کامل نخونین هیچی نمیفهمین🤨🤨
دوست داشتم،ولی نمونش را نسوه گذاشته بود.
کتاب خوبی بود ولی هنوز به حد مقبول نرسیده 😃