دانلود و خرید کتاب یکی بود سوسن طاقدیس

معرفی کتاب یکی بود

کتاب یکی بود نوشته سوسن طاقدیس توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است. این کتاب در دنیای حیوانات می‌گذرد.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب یکی بود

ملکه مورچه صاحب بچه‌های زیادی شده و حالا از سربازانش می‌خواهد مواظب باشند تا مورچه‌های قرمز به آن‌ها حمله نکند این مورچه‌ها تک‌تک حیوانات را اسم می‌برند و به ملکه خبر می‌دهند. کتاب یکی بود ارتباط حیولنات با هم را نشان می‌دهد و تصویرسازی کتاب کاردستی ساختن را به بچه‌ها یاد می‌دهد.

خواندن کتاب یکی بود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

samaneaghaei

🧚‍♂️💚𝙃𝙖𝙨𝙩𝙞💚🧚‍♂️
۱۳۹۹/۰۵/۰۲

عالی بود آجی کوچولوم گفت عالیه😄😄😄

۱۳۹۹/۱۱/۲۱

ایلا کوچولو می گه فهمیدم که خدا همیشه مراقب ماست و کتاب زیبایی بود.خیلی جالب بود و خیلی دوستش داشتم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

bahareh zolfaghar
۱۳۹۹/۱۰/۱۰

روح سوسن طاقدیس شاد کتابهاش خیلی خوبن

زهرا 95
۱۴۰۲/۰۸/۲۴

داستان جالب و نکته جذابی داشت به نظرم برای گروه سنی الف به جهت تصاویر و بخشی از متن اصلا مناسب نیست و ترسناکه ولی برای گروه ب عالیه حسی که بهم منتقل کرد من رو یاد این روزهای غزه

- بیشتر
دختر کفشدوزکی
۱۳۹۹/۰۵/۰۳

تا کامل نخونین هیچی نمیفهمین🤨🤨

متین طهماسبی
۱۳۹۹/۰۱/۱۷

دوست داشتم،ولی نمونش را نسوه گذاشته بود.

بی نام
۱۳۹۸/۱۲/۲۳