کتاب آقای هزارپا و کفاش
معرفی کتاب آقای هزارپا و کفاش
کتاب آقای هزارپا و کفاش نوشته سامگیس زندی توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب آقای هزارپا و کفاش
این داستان ماجرای یک هزارپا است که به دنبال کفش میگردد اما کدام کفاشی میتواند هزار کفش برای آقای هزارپا درست کند؟ داستان در دنیای حیوانات میگذرد و کودک را با خودش به دنیای عجیب موجودات دیگر میبرد.
خواندن کتاب آقای هزارپا و کفاش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آقای هزارپا و کفاش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | آقای هزارپا و کفاش |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۰۱۰۱۴۶۶ |
| تعداد صفحهها: | ۲۸ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

جذاب و خنده دار برای کودکان،قصه هزارپایی که قصد داره عروسی کنه...
خوب بود👍👌
داستان خوبی بود مناسب 6سال تا 8 سال است
کتاب مناسب کودکان
کتاب خوب وبا مزه ای بود وکمک میکنه که زود تصمیم نگیرم وبا فکر عمل کنیم
کتاب جالب و زیبایی بود برای زنگ تفریح های کوتاه مدت به جای ببازی کردن نشستن و خواندن کتاب داستان و رمان بهترین کار است این کتاب داستان هم خیلی خوب بود ممنون با تشکر
خیلی جالب و زیبا بود به بچه ها یاد میدهد که باید قبل از انتخاب و تصمیم گیری تحقیق کرد و به خوبی مطمئن شد.
کتاب خوبی بود کلا کتابهایی که چیزی را آموزش میدهند را میپسندم👌🌷🌸
کتاب خوبی بود و متن روانی داشت صفحات خیلی زیادی هم نداشت و خوب داستان را جمع و جور کرده بود . درکل به نظر من کتاب خوبی بود و به شما ها پیشنهاد می کنم که این کتاب را بخونید...بیشتر
آموزنده بود
داستان به ما یاد میده که "کبوتر با کبوتر، باز با باز"... جذاب و دوستداشتنی بود...
من و پسر چهار ساله ام این کتابو خوندیم هر دومون خوشمون اومد. نکته های آموزشی هم داشت. میشه با کمک این کتاب مفهوم جفت و تعداد پاهای حیوانات رو یاد داد. البته برای یه بچه ی چهارساله. 😊
هزارپا میخواد عروسی کنه و در اولین حرکت کفشهاشو سفارش میده بعد میره دنبال پیدا کردن زن مناسب. خیلی بامزه بود .
خیلی خوب هست حتما بخونید
خیلی خوب بود