کتاب چه هوایی را دوست داری؟
معرفی کتاب چه هوایی را دوست داری؟
چه هوایی را دوست داری یکی از کتابهای مجموعه قصه، فکر و گفتوگوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است. این داستان با نویسندگی و تصویرگری زهره پریرخ منتشر شده است.
خلاصه چه هوایی را دوست داری؟
زهره پریرخ در چه هوایی را دوست داری داستان حیوانات مختلف را در یک روز ابری و بارانی و حس هریک از آنها در این هوا را روایت میکند. هر یک از حیوانات حس متفاوتی در این هوا دارند. قورباغهها از بارش باران در برکه شاد و خوشحال هستند اما گربه و گوسفند غمگین و بیحوصله هستند. یکی از نکات جالب این کتاب طرح پرسشهایی از داستان در انتها برای کودکان است.
خواندن چه هوایی را دوست داری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
چه هوایی را دوست داری، داستانی مناسب برای کودکان 5 تا 7 سال است. زهره پریرخ برای خواندن کتاب برای کودکان این گروه سنی نکتههایی را به پدر و مادرها یادآور میشود، ازجمله آنکه همواره در محیطی گرم و صمیمی برای کودک خود داستان بخوانید. پدر و مادر در یک سطح و در کنار کودک بنشینند. تلاش کنید تا یک اتفاق بیرونی باعث قطع شدن جریان گفت و شنود درباره قصه نشود.
جملاتی از کتاب چه هوایی را دوست داری؟
قورباغهها توی برکه شنا میکردند. ابرها یواش یواش آمدند. آفتاب آرام آرام رفت. گربه به آسمان نگاه کرد و غمگین گفت: «میو میو.... ابرها را نگاه کن» گوسفند به آسمان نگاه کرد و با بیحوصلگی گفت:«بع بع.... باز این ابرها آمدند.» چندتا قورباغه سرشان را از زیر آب آوردند بیرون و با خوشحالی فریاد کشیدند: «جانمی جان... ابرها آمدند.» برای خواندن جملات بیشتری از کتاب چه هوای را دوست داری، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
هوای گرم تابستون🌞🍹😉😇عالی و پرتغالی🌈👑 من این هم باحالی محاله😎😎😎😎
من سرمای زمستون🥶😍
با مفهوم
ساده و با محتوا و آموزنده. پسر من که خیلی دوسش داره
صفحات کتاب یک در میان برعکس بودن...
افتضاح بود😑😑
خوب بود😌😌