معرفی و دانلود کتاب گوسفندی که خیلی کوچک بود pdf + خلاصه رایگان

کتاب گوسفندی که خیلی کوچک بود

۴.۲(از ۶۵ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب گوسفندی که خیلی کوچک بود

گوسفندی که خیلی کوچک بود داستانی کودکانه و مصور نوشته راب لوئیس درباره گوسفندی به اسم فرفری است که جثه خیلی کوچکی دارد و به این خاطر ناراحت است.

خلاصه کتاب گوسفندی که خیلی کوچک بود

فرفری بزرگ نمی‌شد و گوسفندهای دیگری که در حال رشد بودند او را مسخره می‌کردند. فرفری خیلی غصه می‌خورد تا این که یک روز تصمیم گرفت برای این که بزرگتر به نظر برسد خودش را با چیزهای سفیدی مثل شکوفه‌های سفید و پشم گوسفندان دیگر بپوشاند.

این گوسفند کوچولو مدام مسخره می‌شد اما یک روز کاری بزرگ انجام داد. کاری که جان گوسفندان دیگر را نجات داد.

با شنیدن این داستان کودکان با مفاهیمی مثل شجاعت، کمک به همنوع، مسخره‌نکردن دیگران، نیاز داشتن به کمک دیگران و... آشنا می‌شوند.

متن کتاب ساده و کوتاه است و برای کودکان کم‌بینا مناسب سازی شده است.  متن داستان در هر صفحه با قلم بسیار بزرگ دوباره نویسی شده و در کنار هر تصویر قرار گرفته است.

خواندن کتاب گوسفندی که خیلی کوچک بود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب کودکان ۶ تا ۹ ساله است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب گوسفندی که خیلی کوچک بود و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:گوسفندی که خیلی کوچک بود
حجم فایل کتاب:۷.۰۹ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۴۳۲۰۴۹۱
تعداد صفحه‌ها:۳۲ صفحه
قیمت کتاب:۱۰۰۰۰ تومان
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، باشگاه کتاب‌خوانی ازتا، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

۱۳۹۹/۰۹/۰۱

خواهر خوشگل من که دوست داشت😍😍🤗

Poorya Tabatabaee
۱۴۰۳/۰۵/۰۳

بامزه بود. اگرچه مثل بسیاری از داستان‌های کودکان، مضمونی امیدوارانه دارد و بر پایهٔ غلبه بر مشکل، به این مفهوم که به جای تمرکز بر نقص، روی توانایی‌ها تمرکز کنیم؛ که این خود جای بحث مفصّل دارد که چنین ایدئولوژی‌ای...بیشتر

Ms S

۱۳۹۹/۰۲/۳۱

عالی بود آیلا کوچولو میگه: آموزنده و زیبا ب♥️♥️♥️♥️♥️♥️ود

فرفری موی غزل‌ساز
۱۴۰۵/۰۲/۱۰

داستانی که به کودکان یاد میده خودشون رو هرجوری که هستن( بلند، کوتاه، لاغر و...) دوست داشته باشن و روی توانایی‌هاشون متمرکز بشن. داستان کتاب قشنگ بود ولی تصویرسازیش رو خیلی دوست نداشتم.‌ به نظرم می‌تونست دلنشین‌تر باشه.

۱۴۰۴/۰۶/۱۵

AliRF77
۱۴۰۳/۰۴/۲۴

بسیار آموزنده

۱۴۰۲/۱۰/۲۳

ببچه ها را به پذیرش خود و ویژگی هاشون و جرئت مندی ترغیب میکنه مناسب بچه های پیش دبستانی هست

مامان زیبا
۱۴۰۰/۰۸/۲۶

دختر۳ساله ی من بااینکه هرچیزی از حیوانات رو دوست داره ولی اصلا جذبش نشد شاید براش زود بود ولی خب تصویرگریش هم دلچسب نبود