معرفی و دانلود کتاب کتاب محمد بروجردی؛ یادگاران ۱۲ pdf + خلاصه رایگان

کتاب کتاب محمد بروجردی؛ یادگاران ۱۲

۴.۳ امتیاز(از ۱۱ رأی)
عباس رمضانی

معرفی کتاب کتاب محمد بروجردی؛ یادگاران ۱۲

کتاب محمد بروجردی، جلد دوازدهم از مجموعه یادگاران و نوشته عباس رمضانی است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.

انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتاب‌های دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیت‌های گسترده‌ای دارد، از زیرمجموعه‌های بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنواره‌های بین‌المللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزه‌های تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.

کتاب محمد بروجردی، روایاتی از زندگی و رشادت‌های این شهید بزرگ دفاع مقدس است.

خواندن کتاب محمد بروجردی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

علاقه‌مندان به ادبیات پایداری و سرگذشت‌نامه‌های شهدا.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کتاب محمد بروجردی؛ یادگاران ۱۲ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکتاب محمد بروجردی؛ یادگاران ۱۲

۱۴۰۲/۰۱/۲۷

محمد بروجردی عشقه عشق

Mostafaiut88
۱۴۰۲/۰۳/۰۶

شخصیت بروجردی واقعا جذاب و بی نظیر است.

۱۴۰۲/۰۳/۲۰

واقعا عاشق شهید بروجردی شدم… کاش همه دنیا این مرد رو بشناسن

مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۶/۱۳

سلام حیف که برای این شهید بزرگوار که زندگیش، شخصیتش اینقدر جداب هست، چنین کتابی نوشته شده، فوق العاده پراکنده گویی و بی نظم مطالب رو نوشته، نویسنده ی عزیز اول خوب مطالب رو جمع میکردی بعد مینوشتی نمیدونم چطور...بیشتر

کاربر 8919838
۱۴۰۳/۰۶/۳۰