معرفی و دانلود کتاب تغذیه و ورزش مردان مریخی و زنان ونوسی + خلاصه رایگان

کتاب تغذیه و ورزش مردان مریخی و زنان ونوسی

۳.۰(از ۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تغذیه و ورزش مردان مریخی و زنان ونوسی

دکتر جان گری (John Gray) که در کتاب پرآوازه مردان مریخی، زنان ونوسی خود و در یازده عنوان کتاب پرفروش دیگرش به بررسی تفاوت‌های گوناگون موجود بین دو جنس پرداخته است، این بار به موضوع تغذیه و ورزش به‌عنوان سرچشمه آرامش و هماهنگی درونی ما می‌پردازد. جان گری، راه‌های شناخت تفاوت‌های موجود بین زنان و مردان را با هدف پی‌ریزی ارتباطی پایدار و سرشار از روح عاشقانه به مردان و زنان آموزش داده است. این راهنمای عملی، چگونگی درهم آمیختن تغذیه، ورزش و مهارت‌های ارتباطی و مؤثر واقع شدن آنها در تولید مواد شیمیایی سالم مغزی را بازگو می‌کند.

نویسنده در کتاب تغذیه و ورزش مردان مریخی و زنان ونوسی، به تک نیازهای مختص مردان و زنان پرداخته است. جان گری با برخورداری از اطلاعات و ژرف‌نگری بی‌پایان خود، به‌بررسی مسایل هیجانی و احساسی گوناگون می‌پردازد که بر حالت روانی، انگیزش و شور عاشقانه مردان و زنان غالب هستند. او در این بررسی به تفاوتهای موجود در کاهش وزن زنان و مردان می‌پردازد و ابزارهای لازم برای ریشه‌کن‌سازی انواع اعتیادها و هوس‌ها را معرفی می‌کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تغذیه و ورزش مردان مریخی و زنان ونوسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تغذیه و ورزش مردان مریخی و زنان ونوسی
تعداد صفحه‌ها:۴۲۸ صفحه
قیمت کتاب:۹۶۰۰۰ تومان

tina
۱۴۰۲/۰۵/۲۶

اولین بار توی این کتاب با دوپامین و سروتونین اشنا شدم .. کتاب مفیدی بود برام اینکه ترکیبات شیمیایی بدنم رو بشناسم ...و یکی از اموزه های این کتاب که برای من دیگه شده یک عادت این هست که هر روز...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

sajjad90
برای تولید ترکیب شیمیایی سالم در مغز، زنان به هم‌آغوشی و محبت بیشتر و مردان به روابط جنسی بیشتر نیاز دارند. بیشتر مردها به نشانه‌های کمبود دوپامین و بیشتر زن‌ها به نشانه‌های کمبود سروتونین گرفتار می‌شوند. نود درصد کسانی که به مشاوران مراجعه می‌کنند زن هستند. زنان چهار برابر مردان در معرض افسردگی فصلی قرار دارند.
sajjad90
niloufar.dh
وقتی شخصی غمگین یا افسرده باشد این بدان معنی خواهد بود که وی موقتا چیزهای خوب موجود در خود و پیرامون‌اش را از یاد برده است.
niloufar.dh
سرمایه‌گذاری پرمخاطره فقط کار کسی است که پول ذخیره به مقادیر کلان داشته باشد.
هیچگاه تمام افراد مبتلا به افسردگی، پاسخی یکسان به یک درمان خاص نمی‌دهند. مکمل‌ها یا داروهای عادیِ ضداضطراب، در برخی افراد مؤثر واقع می‌شوند ولی در برخی دیگر هیچ تأثیری ندارند. درمان باید با توجه به جنسیت، خلق و خوی و تفاوت‌های فردی در کار کرد مغز افراد، جنبه اختصاصی و فردی پیدا کند
چگونه کار خود را بدون سرمایه شروع کنید
علم در عمل
جان لینهان
اکسیر جوانی؛ رازهایی درباره‌ی سلامتی، شادابی، جوانی و طول عمر
مهمت آز
پادرمانی (مطالعه پا: روشی جدید در شناخت خویش و تغییر خود)
آن گاد
گام‌های آگاهی: از آیین «آورندگان نور» تا هنر «بازآفرینی»
ریحانه فرهنگی
توانایی دوست‌داشتن و دوست‌داشته‌شدن