کتاب چشمانداز نظام اقتصاد بینالمللی و جایگاه ایران در آن
معرفی کتاب چشمانداز نظام اقتصاد بینالمللی و جایگاه ایران در آن
کتاب چشمانداز نظام اقتصاد بینالملل و جایگاه ایران در آن تالیف علی دینی ترکمانی حاوی نکات بدیع و نویی نسبت به نظام اقتصاد بینالملل است. انتشارات چاپ و نشر بازرگانی این کتاب را تالیف کرده است.
درباره کتاب چشمانداز نظام اقتصاد بینالملل و جایگاه ایران در آن
علی دینی ترکمانی کتاب چشمانداز نظام اقتصاد بینالملل و جایگاه ایران در آن را با رویکرد توسعه انتقادی نسبت به نظام اقتصاد جهانی و اقتصاد بینالملل تالیف کرده است. علی دینی ترکمان درفصل اول کتاب چشمانداز نظام اقتصاد بینالملل و جایگاه ایران در آن، جنبههای مختلف روششناختی و چارچوب مطالعه را بیان کرده است. فصل دوم، به طور خلاصه خطوط کلی تحولات رخ داده در اروپا را بررسی میکند تا چگونگی شکلگیری تمدن سرمایهداری و ر شههای نظم جهانی و اقتصادی که با این تمدن در آمیخته است را بررسی میکند. فصل سوم کتاب چشمانداز نظام اقتصاد بینالملل و جایگاه ایران در آن، به دنبال ارائه تصویری از چگونگی ظهور آمریکا به عنوان قدرت اول اقتصادی در ابتدای قرن بیستم و تأثیر جنگهای جهانی اول و دوم در تحکیم این موقعیت، گذار اقتصاد جهانی از نظام پایه استرلینگ - طلا به پایه طلا - دلار است. فصل چهارم به اختصار دلایل شکست نظام برنامهریزی کاملاً متمرکز بلوک شرق سابق را بررسی و سپس به نظم نوین جهانی میپردازد. فصل پنجم، به بررسی بحرانهای شرق آسیا میپردازد و در فصل ششم چشمانداز تغییر و تحولات احتمالی در عرصههای سیاسی و امنیتی و اقتصادی جهان را ترسیم میکند.
خواندن کتاب چشمانداز نظام اقتصاد بینالملل و جایگاه ایران در آن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر دانشجوی رشته اقتصاد هستید و یا به مطالعات اقتصادی در حوزه بینالملل علاقه دارید، خواندن کتاب چشمانداز نظام اقتصاد بینالملل و جایگاه ایران در آن را به شما پیشنهاد میکنیم.
فهرست کتاب چشمانداز نظام اقتصاد بینالملل و جایگاه ایران در آن
• ضرورت نقد نظم اقتصاد جهانی و رویکرد روششناختی این مطالعه
• نظام جهانی و دولت
• ظهور تمدن سرمایهداری و نظام اقتصاد بینالملل پایه طلا
• گذر به نظام اقتصاد بینالملل مبتنی بر پایه طلا-دلار
• گذار به نظم اقتصادی جهانی تک قطبی و اجتماع واشنگتنی
• بحرانهای اقتصادی و بیثباتی نظام اقتصاد بینالملل
• چشمانداز نظام اقتصاد-جهانی
حجم
۲٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۲۲۰ صفحه
حجم
۲٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۰
تعداد صفحهها
۲۲۰ صفحه