کتاب راهی که پیدا شد...
معرفی کتاب راهی که پیدا شد...
طاهره مهدوی حاجی در کتاب راهی که پیدا شد از یک تصمیم و تلاش با شما سخن می گوید. تصمیم که خیلیها شاید بارها ان را گرفتهاند اما فقط تعداد کمی موفق به عملی کردنش شدهاند. تصمیم و تلاش برای لاغر شدن و کم کردن اضافه وزن.
خانم طاهره مهدوی حاجی یکی از بانوانی بود که در برنامه کارگارهی کاهش وزن گروه مهرتن که بر مبنای یافتهها و تحقیقات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران شکل گرفته بود، شرکت کرد و توانست در عرض ۶ ماه ۱۸ کیلو وزن کم کند و در کنار آن با چالشهای مهم زندگیاش همچون بیماری پدر، انجام امورات خانه و بارداری کنار بیاید. او اکنون یکی از درمانگران خوب گروه مهرتن است که در این کتاب گوشههایی از تلاشها و تجربیاتش در زمینه کاهش وزن را با خوانندگانش به اشتراک گذاشته است.
درباره کتاب راهی که پیدا شد
این کتاب شامل تجارب واقعی مهدوی، سایر افراد گروه و مراجعان او در طول کاهش وزن است که به صورت داستان روایت شده. در این کتاب تلاش شده است در لابهلای تجارب افراد، تکنیکها و اصول درمانی مدل مهرتن به شیوهای ملموس و کاربردی آموزش داده شود. به طوری که فقط با خواندن این کتاب نسبت به ایجاد تغییر در رفتار خوردن خود ترغیب و با تکنیکهای کاربردی این تغییرات آشنا شوید.
خواندن کتاب راهی که پیدا شد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کسانی که بارها تصمیم به کاهش وزن گرفتهاند اما موفق نشده اند. آنهایی که بعد از کاهش وزن دوباره به سراغ پرخوری رفتهاند و آنها که برای اولین بار تصمیم به لاغر شدن دارند
جملاتی از کتاب راهی که پیدا شد
در مسیر تغییرات، تنها مغز و رفتار من نبود که تغییر میکرد؛ روابط من هم تغییر کرده بود. همسرم متوجه شده بود که اگر میخواهد مرا خوشحال کند لازم نیست یک کیک عصرانه بخرد، چای تازهدم بریزد و کنارم بنشیند تا با هم چای و کیک بخوریم و حرف بزنیم.
هر دو یاد گرفته بودیم که این فضای دوستداشتنی را میتوانیم با یک ظرف انار دانهشده هم تجربه کنیم. اما این تجربه به سادگی به دست نیامده بود. برای رسیدن به این نقطه هم مشکلاتی داشتیم. روزی همسرم با ذوق به خانه آمد؛ در حالی که دو برش بزرگ شیرینی تر خریده بود.
به من گفت وقتی از جلوی شیرینیفروشی میگذشته متوجه شده که این شیرینیها را تازه پخته بودند و او هم از روی سینی این دوتا را انتخاب کرده و سریع خریده بود. من خوشحال نشدم، حقیقتا در موقعیت بدی گیر کرده بودم. همسرم با آب و تاب از تازگی و خوشمزگی شیرینیها تعریف میکرد و نمیخواستم توی ذوقش بزنم. از یک طرف خودم هنوز قادر به مقاومت در برابر اینجور چیزها نبودم و از طرف دیگر دلم نمیخواست برنامهٔ غذاییام را به هم بزنم. حسابی گیج شده بودم.
کتاب خوبی بود ، بار اولی که شروع کردم تا انتها خواندم، ممنون از نویسنده
کتاب خوبی برای مطالعه و شناخت احساسات راوی در طول جلسه گروه درمانی است