معرفی و دانلود کتاب چند کلمه حرف حساب pdf + خلاصه رایگان

میانبرهای مغزی برای کاهش وزن هوشمند

۳.۷(از ۷ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چند کلمه حرف حساب

طاهره مهدوی حاجی و دکتر حامد اختیاری میانبرهای مغزی برای کاهش وزن هوشمند گردآوری و در کتابی با عنوان چند کلمه حرف حساب، منتشر کرده‌اند.

درباره کتاب چند کلمه حرف حساب

دکتر حامد اختیاری اعتقاد دارد ما به میانبرهای جدیدی نیاز داریم که مغزمان ما را درخصوص کاهش وزن یاری کند. تصمیم‌گیری‌هایی که ما را به سمت تناسب وزن و سلامتی سوق دهد. بر همین اساس نیز طاهره مهدوی حاجی و دکتر حامد اختیاری در کتاب چند کلمه حرف حساب تلاش کرده‌اند تا همه این توصیه‌های روزانه را مطابق با بیست‌وچهار پله کتاب مهرتن، مغز هوشمند راز تندرستی، طراحی کنند تا مخاطبان بعد از مطالعه هر پله از کتاب یا شرکت در جلسه گروه‌درمانی بتوانند با خوندن همان بخش از کتاب، راه‌حل‌هایی میانبر را هم پیدا کنند.

خواندن کتاب چند کلمه حرف حساب، را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعه کتاب چند کلمه حرف حساب را به افرادی که قصد کاهش وزن دارند، پیشنهاد می‌کنیم. کتاب پیش‌رو میانبرهای مغزی را برای کاهش وزن هوشمند در اختیار شما قرار می‌دهد.

جملاتی از کتاب چند کلمه حرف حساب

بعضی افراد تحمل رو به رو شدن با واقعیت را ندارند و با بستن چشم‌هایشان از آن فرار می‌کنند. اگر حس می‌کنید دچار اضافه وزن شده‌اید اما حاضر نیستید روی ترازو بروید، هرگز تغییر نخواهید کرد. قانون کلی در مورد تغییر کردن این است که تنها رفتاری تغییر می‌کند که مشاهده و ارزیابی شود. مشاهده، نقطه‌ی شروع تغییر است. ترس و خجالت را کنار بگذارید و با واقعیت آنچه هستید روبرو شوید. این رویارویی، شروع تغییراتی است که همیشه منتظرش بودید.

برای مطالعه‌ی جمله‌های بیشتری از کتاب چند کلمه حرف حساب، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چند کلمه حرف حساب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:چند کلمه حرف حساب

راهی که پیدا شد ...: روایت گوشه‌هایی از زندگی من در دوران کاهش وزن
طاهره مهدوی حاجی
رژیم درمانی در سرطان
علیرضا زارعی نسب
ماجرای کله پاچه شیرینی خامه ای و اعتیاد!
باشگاه مغز پلاس توجه و تمرکز
مغز پولادین من
غذاهای فوری
باربارا داین
مغز من در گذر زمان: چگونه توانمندی‌های مغز خود را در گذر زمان، حفظ و تقویت کنیم؟
باشگاه مغز پلاس
تارا رضاپور
من یک چاق خوشحال هستم! بهره‌گیری از مغز هوشمند برای مدیریت و اصلاح بیش‌خوری و اضافه وزن
کنترل و مدیریت تمرکز، یادگیری، احساسات، تمایلات و تصمیمات
دفتر برنامه ریزی باشگاه مغز
پرورش سبزی در باغچه و آپارتمان + فواید سبزی
وحید شهبازی
آشپزی با پاستا و اسپاگتی
فرشته جوادی
پخت نان و شیرینی دامیز
امیلی نولان
چگونه از بدنم مراقبت و نگهداری کنم؟ (۱)
ولری لی شیفر
تناسب اندام با حرکات موزون و شاد