معرفی و دانلود کتاب کودک، آرامش و راحتی: ۱۰۰ روش ساده و کاربردی برای والدین pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کودک، آرامش و راحتی: ۱۰۰ روش ساده و کاربردی برای والدینsubscriptionAvailable

کتاب کودک، آرامش و راحتی: ۱۰۰ روش ساده و کاربردی برای والدین

۴.۱ امتیاز(از ۱۳ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کودک، آرامش و راحتی: ۱۰۰ روش ساده و کاربردی برای والدین

«کودک، آرامش و راحتی» نوشته ایزابل گامب دراگو، دربردارنده ۱۰۰ روش ساده و کاربردی برای والدین است تا بتوانند مراقب بهتری از نوزادان خود تا رسیدن به سن دو سالگی داشته باشند. مراقبت از سلامتی، غذا دادن، خواباندن و در نهایت آموزش کودک برای والدین آینده امری ساده و آسان به نظر می‌رسد. چون قبل از تولد نوزاد، با خواندن کتاب‌های مختلف، با این مسائل به صورت نظری آشنا می‌شوند. ولی زمانی که نوزاد به دنیا می‌آید و پا به خانه می‌گذارد، همه چیز پیچیده‌تر می‌شود که با آموزش‌های نظری تفاوت پیدا می‌کند. در این کتاب برای همراهی و کمک به والدین در این مسیر، مورد خاصی آموزش داده نمی‌شود، بلکه ۱۰۰ روش به صورت ماساژ، حرکات و پیشنهادهای ویژه ارائه می‌شود که بسیار مفید است. این روش‌های ساده به مهارت خاصی نیاز ندارد و زندگی روزمره را آسان‌تر می‌کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کودک، آرامش و راحتی: ۱۰۰ روش ساده و کاربردی برای والدین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکودک، آرامش و راحتی: ۱۰۰ روش ساده و کاربردی برای والدین
عنوان در زبان مبدأ‭100 astuces bébé : pour se simplifier la vie au quotidien, 2011
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان

عالی . خیلی از نکات کلیدی و پر کاربرد داشت 💙

مریم
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۳/۲۲

به نظرم چیزهایی گفته که همه میدونن خیلی موثر نیست بعضی از راهکارهاشو هم امتحان کردم اصلا جواب نداد

wiggleflufff
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۱۲/۲۱

کتاب خلاصه و مختصر و مفیدی بود، هر صفحه ترفندهایی رو آموزش میداد که من فین گرفتن نوزاد یک ساله رو بلد نبودم مثلا و به نظرم جالب بود. مطالبش آنچنان به روز نبود ولی، مثلا یکجا گفته سفیده تخم...بیشتر

لونا لاوگود
۱۴۰۳/۰۶/۱۷

کتاب نکته های جالب و کاربردی راشت..ترجمه کتاب روان بود و از صفحه آرایی و تصاویر خوبی استفاده شده بود..عالی

tizaras
۱۳۹۸/۰۱/۱۰