دانلود و خرید کتاب همه دروغ می‌ گویند داوید وویتس ترجمه ریحانه عبدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب همه دروغ می‌ گویند

کتاب همه دروغ می ‌گویند اثر استفنس داویدوویتز و از مجموعه خرد و زندگی نشر گمان است. هدف مجموعه خرد و زندگی، ساده کردن فلسفه و دعوت به تفکر درباره معنای زندگی برای همه انسان‌ها است.

استفنس داویدوویتز کارشناس کلان داده (Big Data) و دانش‌آموخته رشته فلسفه و اقتصاد از دانشگاه‌های استنفورد و هاروارد است. همه دروغ می‌گویند کتاب اول داویدوویتز است و در حدود یک سال و نیمی که از انتشارش می‌گذرد، شهرت زیادی نصیب نویسنده‌اش کرده است.

درباره کتاب همه دروغ می‌ گویند

حرف اصلی این کتاب این یک جمله است: «ما به همه دروغ می‌گوییم به جز جستجوگر گوگل». داویدوویتز  در این کتاب درباره انبوه اطلاعاتی که شرکت‌ها بزرگ به ویژه گوگل از مردم جمع می‌کنند همان Big Data و کاربرد آنها در مطالعات جامعه‌شناسانه و روان‌شناسانه و شناسایی رفتارها و عادات جوامع مختلف صحبت می‌کند. او در این اثر به موضوع جالبی اشاره می کند و آن هم این است که ما ممکن است درباره موضوعی که ذهنمان را مشغول کرده مثلا یک دل پیچه شبانه به شریک زندگی‌مان چیزی نگوییم اما حتما به سراغ گوگل می رویم تا ببینیم دردمان ممکن است نشانه چه چیزی باشد. ما ممکن است با اطرافیانمان صادق نباشیم اما از گوگل نمی‌توانیم چیزی را مخفی کنیم در نتیجه گوگل تبدیل به انبار بزرگی از داده‌های رفتاری انسان‌ها می‌شود که می‌توان در تحلیل‌های بزرگ علمی در رشته‌های مختلف از آنها استفاده کرد.

در این کتاب نویسنده برای اثبات این حرف خود، مثال‌ها، داستان‌ها و مصادیق گوناگون و جالبی می‌آورد که شنیدن و خواندشان برای همه به خصوص کاربران همیشگی اینترنت جذاب خواهد بود.

 خواندن کتاب همه دروغ می‌ گویند را به چه کسانی پیشنهاد می‌ کنیم؟

تمامی کاربران اینترنت و استفاده‌کنندگان از فضای مجازی به ویژه کسانی که مایلند کوچکترین اطلاعات زندگی‌شان را از طریق جستجوگر گوگل پیدا کنند این اثر را بخوانند.

جملاتی از کتاب همه دروغ می‌ گویند

در شب پیروزیِ اوباما در انتخابات، وقتی که همه مشغول تقدیر از او و صحبت دربارهٔ وجههٔ تاریخیِ این انتخاب بودند، تقریباً از هر صد جست‌وجو در گوگل شامل کلمهٔ «اوباما»، یکی هم حاویِ «KKK» یا «کاکاسیاه» بود. شاید این رقم برایتان چندان بزرگ نباشد، اما کافی‌ست به هزاران دلیل غیرنژادپرستانهٔ دیگر برای جست‌وجوی نام این جوان تازه‌وارد و خانوادهٔ دوست‌داشتنی‌اش فکر کنید که او قرار بود سکان قدرتمندترین کشور جهان را در دست بگیرند. در شب انتخابات، جست‌وجوی آدرس «استورم‌فرانت» که یک سایت ملی‌گرای افراطیِ پرطرفدار در ایالات متحده است و همچنین میزان ثبت‌نام در آن بیش از ده برابر روزهای عادی بود. همچنین در بعضی از ایالت‌ها تعداد دفعات جست‌وجو برای «رئیس جمهور کاکاسیاه» بیشتر از جست‌وجو برای «اولین رئیس جمهور سیاه‌پوست» بوده است. 

تباهی و نفرتی در آمریکا وجود داشت که از چشم منابع سنتی پنهان مانده بودند و حالا چهرهٔ خود را در جست‌وجوهای مردم نشان می‌داد.



sama
۱۳۹۹/۰۵/۱۷

چرا کتاب های نشر گمان حتی به تعداد محدود توی طاقچه بی نهایت قرار نمی گیرن یا تخفیف نمیخورن؟

احسان
۱۳۹۸/۰۹/۱۳

این کتاب اهمیت تخصص دانش داده و داده کاوی را بیان می‌کند. مثالهای قابل تامل و البته قابل بحثِ کتاب عامدا طوری انتخاب شده اند که نشان دهند دانش داده چگونه می‌تواند پیش‌فرض‌های موجود ذهنی را به چالش بکشد و

- بیشتر
Pūyān
۱۳۹۸/۰۸/۲۹

هیچ کتابی تا به حال ندیده بودم که بتونه کاربرد علم داده‌کاوی رو به این زیبایی برای عُموم بیان کنه. عالی بود. داده‌کاوی حوزه‌ی نوپیدایی هست که به مرور داره در همه‌ی حوزه‌های دیگر هم رخنه می‌کنه – از تشخیص‌های پزشکی

- بیشتر
manik
۱۳۹۸/۰۸/۳۰

یک هفته اینترنت رو قطع کردن! دنبال ملی کردنشن!عصبانیم ناراحتم سرخورده ام آیا شما هم این احساس منو دارین!؟ هر روزی که میگذره فضا خفقان آورتر میشه هرروز بدتر از دیروز... به همه معترضان و مخالفان انگ شورشگر و اغتشاشگر

- بیشتر
roli
۱۳۹۹/۰۳/۰۲

طاقچه لطفا این کتبو تو بی نهایت بزار

fahime
۱۳۹۸/۰۹/۰۶

کتاب حاضر -با این عنوان جذابش- در مورد کاربردهای بیگ دیتا (کلان داده) و داده‌کاوی در علوم اجتماعی و اقتصادی‌ست. نویسنده ابتدا با مقایسه‌ی نتایج حاصل از پیمایش‌ها و آمار و اطلاعات موجود نشان می‌دهد پیمایش‌ها می‌توانند گمراه‌کننده باشند (به

- بیشتر
alireza arab
۱۳۹۹/۰۵/۱۵

یک کتاب بسیار مفید برای همه بخصوص بچه های کامپیوتر یک دید خوبی نسبت به کلان داده و تحلیلش بهتون میده

Mina_gh
۱۳۹۹/۰۳/۰۴

بذاریدش توی بی نهایت لطفا🙏🏻🙏🏻🙏🏻

roshanaa
۱۳۹۹/۰۳/۰۴

طاقچه عزیز لطفا کتاب رو تو بی نهایت قرار بدید

محمد
۱۳۹۹/۰۸/۲۵

سلام این کتاب در نقد کلان داده و داده کاوی از اطلاعات پنهان اینترنت هستش که شدیدا به افرادی که در بخش های مختلف هوش مصنوعی علاقه دارن ضمن اینکه کاربری عمومی هم داره توصیه میکنم ترجمه هم عالی بود

- بیشتر
نتفلیکس در ابتدای فعالیتش به کاربران اجازه می‌داد لیستی از فیلم‌هایی بسازند که دلشان می‌خواهد در آینده ببینند اما حالا وقتش را ندارند. اینطوری وقتی زمان خلوتی داشتند نتفلیکس این فیلم‌ها را بهشان یادآوری می‌کرد. با وجود این، نتفلیکس در داده‌هایش به موضوع عجیبی برخورد. کاربران لیستشان را پر می‌کردند از فیلم‌های جورواجور، اما روزهای بعد وقتی نتفلیکس این لیست را بهشان یادآوری می‌کرد به ندرت روی آن‌ها کلیک می‌کردند. مشکل کجا بود؟ وقتی از کاربران پرسیده می‌شد در چند روز آینده چه فیلم‌هایی می‌خواهند ببینند، لیستشان را پر می‌کردند از فیلم‌های آرمان‌گرا و فرهنگی، مثل مستندهای سیاه‌وسفید جنگ‌جهانیِ دوم یا فیلم‌های غیرآمریکاییِ جدی. با این حال بعد از چند روز هنوز هم دلشان می‌خواست همان فیلم‌هایی را ببینند که معمولاً سراغشان می‌روند: کمدی‌های آبکی یا فیلم‌های رمانتیک. مردم مدام و هرروز به خودشان دروغ می‌گفتند.
صبا بانو:)
مردم در جست‌وجوهای روزانه‌شان در اینترنت از خود ردپایی به جای می‌گذارند که از آنها می‌توان فهمید چه چیزهایی را دوست دارند، در تخیل‌شان به کدام چیزهای پنهان می‌اندیشند، امیال‌شان در خلوت چه چیزهایی را می‌جوید و...
R.s
مردم در حریم خصوصیِ صفحه کلیدشان به عجیب‌ترین چیزها اعتراف می‌کنند
shahrooz
احتمالاً صادقانه‌ترین پاسخ به این پرسش شانه بالا انداختن است.
k.t
احتمالاً وقتی به واقعیات موجود در جست‌وجوهای گوگل، داده‌های پورن، و اینکه چه کسی روی کدام لینک کلیک می‌کند پی می‌برید، با خودتان نمی‌گویید «عالیه! حالا می‌تونیم بفهمیم واقعاً کی هستیم». درعوض احتمالاً فکر می‌کنید «چه افتضاحی! حالا می‌تونیم بفهمیم واقعاً کی هستیم».
ریحانا۹۲
پس بگذارید تعارف را کنار بگذارم و بگویم حالا دیگر یقین دارم جست‌وجوهای گوگل مهمترین و بزرگترین مجموعه‌داده‌ای است که تا به حال دربارهٔ روان انسان‌ها جمع‌آوری شده است.
سعید رستگار
ردپایی که هنگام جست‌وجوی اطلاعات در اینترنت از خود به جا می‌گذاریم چیزهای زیادی را برملا می‌کند.
shahrooz
مردم به دوستانشان، همسرشان، دکترشان، به نظرسنجی‌ها و به خودشان دروغ می‌گویند؛ اما ممکن است اطلاعاتی را که از آن‌ها خجالت می‌کشند در اختیار گوگل بگذارند- اطلاعاتی مانند زناشوییِ بدون رابطهٔ جنسی، مشکلات روانی، ترس‌ها، کمبود اعتمادبه‌نفس و دشمنی با سیاه‌پوستان.
shahrooz
اغلب مردم بیشتر از آنکه از گوگل سؤال بپرسند، آن را محرم اسرار خود قرار می‌دهند: «از رئیسم متنفرم»، «مستم»، «بابام کتکم میزنه».
shahrooz
برخلاف تندخوانیِ وودی آلن از جنگ و صلح، نمی‌توانیم کل ماجرا را در یک جمله خلاصه کنیم و بگوییم «داستان دربارهٔ چند تا روس بود». تحلیل گزاره‌های ذهن بشر، با تمام عظمت چندبعدیِ درهم‌پیچیده‌شان، برای دانشمندان کار دشواری است.
k.t
گروه مشاوران هاروارد، که در سال ۱۳۴۱ در ایران بودند، این ویژگیِ فرهنگ ایرانی را یکی از مشکلات اجراییِ برنامه‌های توسعه می‌دانستند. آنان به این نتیجه رسیده بودند که ایرانیان به جای آنکه درست‌ترین راه‌حل را انتخاب کنند، اغلب راه‌حلی را برمی‌گزیدند که خوشایندتر و مطلوب‌تر بود، گویی با این اقدام می‌خواستند رضایت همگان را جلب کنند و ظاهر را حفظ کنند.
گرگ کتاب خور
میکروسکوپ به ما نشان داد در قطره‌ای آب برکه چیزهای بیشتری از آنچه با چشم می‌بینیم وجود دارد. تلسکوپ به ما نشان داد در آسمان شب چیزهای بیشتری از آنچه با چشم می‌بینیم وجود دارد. و امروز داده‌های جدید دیجیتال به ما نشان می‌دهند طبیعت جامعهٔ انسانی بسیار فراتر از چیزی است که تصور می‌کنیم.
R.s
تعداد زیادی از آمریکایی‌ها در خلوت خانه‌هایشان به جست‌وجوی عباراتی عمیقاً نژادپرستانه مشغول بودند
shahrooz
آب و هوای زمستانی بالاتر از هر عامل دیگری بیشترین همبستگی را با جست‌وجو دربارهٔ افسردگی نشان داد
shahrooz
اغلب بین آنچه مردم در مورد افکار و اهداف‌شان می‌گویند با آنچه به آن عمل می‌کنند، نسبت اندکی وجود دارد
k.t
در سال ۲۰۱۲ دونالد جی. ترامپ را تنها در این حد می‌شناختم که تاجری میلیونر است و یک شوی تلویزیونی دارد. مثل باقیِ مردم، فکرش را هم نمی‌کردم چهار سال بعد همین ترامپ کاندیدای جدیِ ریاست جمهوری باشد. اما تطابق جامعهٔ آمریکا با آن جست‌وجوهای نفرت‌انگیز دقیقاً همین‌جا خودنمایی می‌کند: موفقیت کاندیدایی که با حملاتش به مهاجران و با خشم و نفرتش بدترین تمایلات و گرایش‌های مردم را ارضا می‌کرد.
shahrooz
نتفلیکس هم در اوایل راه‌اندازی‌اش درس مشابهی یاد گرفت: به کاری که مردم می‌کنند اعتماد کن، نه به چیزی که می‌گویند.
shahrooz
در حقیقت معتقدم کلان‌داده می‌تواند نسخهٔ قرن بیست‌ویکمیِ این ضرب‌المثل آموزنده باشد: «هیچ وقت درونت را با بیرون دیگران مقایسه نکن». نسخهٔ جدید این زبانزد می‌تواند چیزی شبیه این باشد: «هیچ وقت جست‌وجوهای گوگل خودت را با پُست‌های شبکه‌های اجتماعیِ دیگران مقایسه نکن».
Fatemeh
به تجربهٔ شخصی‌تان در استفاده از گوگل فکر کنید. احتمالاً چندباری پیش آمده چیزهایی را در کادر جست‌وجو تایپ کنید که برملاکنندهٔ رفتارها یا فکری باشند که احتمالاً در فضای مودبانه و رسمی به آن‌ها اقرار نمی‌کنید
shahrooz
ارزش جست‌وجوهای گوگل در حجم بالای آن‌ها نیست، بلکه صداقتی که مردم در جست‌وجوهایشان نشان می‌دهند آن‌ها را ارزشمند کرده است. مردم به دوستانشان، همسرشان، دکترشان، به نظرسنجی‌ها و به خودشان دروغ می‌گویند؛ اما ممکن است اطلاعاتی را که از آن‌ها خجالت می‌کشند در اختیار گوگل بگذارند
fahime

حجم

۱٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۹۶ صفحه

حجم

۱٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۹۶ صفحه

قیمت:
۱۱۰,۰۰۰
تومان