کتاب هنر، پریدن در تاریکی است
معرفی کتاب هنر، پریدن در تاریکی است
علی قنبری حرفها و ایدههای پابلو پیکاسو درخصوص عشق، زندگی و هنر را جمعآوری و ترجمه کرده است؛ حاصل تلاشهای او در کتابی با عنوان هنر، پریدن در تاریکی است؛ منتشر شده است.
درباره کتاب هنر، پریدن در تاریکی است
علی قنبری نابترین تجربههای پابلو پیکاسو را در طول سالیان متمادی کسب کرده و این شناخت عمیق را در کتابی با عنوان هنر، پریدن در تاریکی است؛ به رشته تحریر درآورده است. کتاب با شرح تولد و سرگذشت پابلو دیهگو خوسه فرَنسیسکو د پائولا خوان رمدیوس ترینیداد روییز ای پیکاسو در ۲۵ اکتبر سال ۱۸۸۱ در مالاگا اسپانیا آغاز میشود. در ادامه نیز دورههای مختلف زندگی او مورد بررسی قرار میگیرند.
خواندن کتاب هنر، پریدن در تاریکی است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب هنر، پریدن در تاریکی است را به علاقمندان فرهنگ، ادبیات و همه افرادی که به دنبال کشف تجربهای متفاوت از زندگی هستند؛ پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از کتاب هنر، پریدن در تاریکی است
پابلو پیکاسو و ژرژ براک متأثر از امپرسیونیسم فرانسوی سبک جدیدی را درکشیدن مناظر به کار بردند که از مکعبهای کوچکی تشکیل شدهاست. این سبک کوبیسم نام گرفت و بعضی از نقاشیهای این دو هنرمند در این زمینه آنقدر به هم شبیه هستند که تفکیک آنها بسیار مشکل است. سیر تکاملی بعدی پابلو در کوبیسم از نگاه تحلیلی (۱۲–۱۹۰۹) به منظر ساختاری و ترکیبی که در سالهای (۱۹۱۹–۱۹۱۲) بود ادامه داشت در این شیوه رنگهای نمایش داده شده به صورت صاف و چند تکه، نقش بزرگی را ایفا میکند و بعد از این سالها پیکاسو همکاری خود را در باله و تولیدات تئاتر و نمایش در سال ۱۹۱۶ آغاز کرد. بیشتر کارهای پیکاسو از اواخر دهه ۱۹۱۰ تا اوایل دهه ۱۹۲۰ به سبک نئوکلاسیک بود. این نقاش بزرگ در سال ۱۹۱۸ با الگا، رقاص باله ازدواج کرد و در پاریس به زندگی خود ادامه داد و تابستانهایش را نیز در کنار ساحل دریا سپری میکرد. و در نیمه دهه ۱۹۲۰ مشخصات کار او به سورئالیستها نزدیک شد و البته از همان سالها درگیر اختلاف عقیده با سوررئالیستها نیز بود و در پاییز سال ۱۹۳۱ علاقهمند به مجسمهسازی شد و با ایجاد نمایشگاههای بزرگی در پاریس و زوریخ و انتشار اولین کتابش به شهرت فراوانی رسید. توجه پیکاسو در مدت کوتاهی از کشیدن نقاشیهایی با کنایه اجتماعی و مذهبی به سوی تحقیق در فضای دیگر و خلق آثاری برد که اوج آن در مکتب کوبیسم به ثمر رسید. پرتره «فرناند با روسری زنانه سیاه» اثری در این مرحله کاری است. خیالی بودن تصویر با رنگبندی مناسب و ضربههای قلم موی پرنشاط متاثر از حضور فرناند الیور محبوب اوست که روسری به سر کرد، و سمبل هنر اسپانیایی او است.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب هنر، پریدن در تاریکی است، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید
حجم
۷۵٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۴۰ صفحه
حجم
۷۵٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۴۰ صفحه