معرفی و دانلود کتاب کتاب مشاعره pdf + خلاصه رایگان

امیراسماعیل آذر
انتشارات:
انتشارات سخن

معرفی کتاب کتاب مشاعره

کتاب مشاعره با انتخاب و تدوین دکتر امیراسماعیل آذر متضمن حدود دوازده هزار بیت شعر برگزیده است.

درباره کتاب مشاعره

در این اثر تلاش شده بیت‌های حکمت‌آمیز، زیبا و خواندنی انتخاب شود. همچنین در این مجموعه سعی شده از بیت‌های آئینی از جمله شعرهای عاشورایی و رضوی گرفته تا بیت‌های عاشقانه و رباعیات دلپذیر و شعرهای نیمایی و سپید استفاده شود تا سلیقه جمله اصحاب ذوق را در بر‌گیرد.

خواندن کتاب مشاعره را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

علاقه‌مندان به شعر و شاعری و هنر شیرین مشاعره را به خواندن این اثر دعوت می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کتاب مشاعره و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکتاب مشاعره
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۰/۰۷/۲۳
فرمت کتابPDF

seyedmohammad sadeghi
۱۳۹۸/۰۸/۱۲

سال ها پیش میخواستم این کتاب رو تهیه کنم به توصیه ی یکی از اساتید دبیرستانم که من رو با شعر فارسی آشتی داد.پاینده باد معلمان هنر دوست

goddess
۱۳۹۸/۰۸/۱۲

عالی ست

عاطفه
۱۴۰۰/۱۱/۱۵

خواندن شعر روح آدمی را لطیف میکند و ذهن را روشنی می بخشد. هر کسی که به شعر خوانی و حفظ شعر علاقمند است، با این کتاب به گنجینه ای از ابیات شاعران دسترسی پیدا میکند. برای ما مولانا، حافظ...بیشتر

علی سامی
۱۴۰۲/۰۸/۲۲

با سلام و احترام کتاب حاضر ماحصل تلاش مولف گرانقدر ،مجری توانمند و معلم بزرگوار استاد آذر هست اگر علاقه و ذوقی به شعر و شاعری دارین حتما توصیه میکنم با سپاس از طاقچه