معرفی و دانلود کتاب گزیده‌ی گلستان سعدی pdf + خلاصه رایگان

کتاب گزیده‌ی گلستان سعدی

آسان‌خوان آسان‌فهم

۴.۸ امتیاز(از ۱۲ رأی)

معرفی کتاب گزیده‌ی گلستان سعدی

کتاب حاضر گزیده گلستان سعدی است که به همت رضا مرادصحرایی، عسگر عسگری حسنکلو، اکرم نعمت‌الهی و مجید شمس‌الدین نژاد، گردآوری شده است.

گلستان سعدی مجموعه حکایات و روایات آموزنده و اخلاقی شیخ مصلح‌الدین سعدی شیرازی، شاعر و غزلسرای بزرگ ایرانی است که یک دیباچه و هشت باب به نثر مُسَّجَع دارد. بیشتر نوشته‌های گلستان کوتاه و شمل پیام‌های اخلاقی است.

خواندن کتاب گزیده گلستان سعدی را به چه کسانی یپشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به ادبیات تعلیمی به ویژه حکایات آموزنده فارسی از خواندن کتاب شیخ اجل لذت خواهند برد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب گزیده‌ی گلستان سعدی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابگزیده‌ی گلستان سعدی
عنوان دیگرآسان‌خوان آسان‌فهم
موضوعشعر کهن، نامه‌ها
گردآورندهرضامراد صحرایی، عسگر عسگری حسنکلو، اکرم نعمت اللهی، مجید شمس‌الدین نژاد
انتشاراتنشر خاموش
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۱۱/۰۸
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۲۲-۶۰۳۶-۸۶-۳
برچسبمجموعه ادبیات تعلیمی

مسلم عباسپور
۱۴۰۱/۰۹/۲۷

بی نظیر بود. افرین به نشر خاموش. چقدر لذت بردم. من. معلم فارسی هستم و هر ماه شاگردام رو به کتابفروشی رشد در اهواز می برم. حتما به شاگردام معرفی می کنم. ندیدم تا حالا گلستان سعدی به این نیکویی و زیبایی. آفرین...بیشتر

keyvan
۱۳۹۹/۰۷/۱۳