کتاب انسان و ایمان
خواندن نظراتمعرفی کتاب انسان و ایمان
«این کتاب به درخواست انتشارات صدرا (مرکز نشر آثار استاد شهید مطهری)، با این قیمت ارائه شده است. عرضه رایگان در سایر برنامهها بدون هماهنگی و رضایت ناشر انجام شده و از سوی ناشر در حال پیگیری است.»
کتاب مقدمهای بر جهانبینی اسلامی که شامل شش مجلد میباشد آخرین اثر قلمی شهید آیتاللّه مطهری است. این کتاب در واقع یک دوره اصول عقاید اسلامی است و مطالعه آن برای عارف و عامی سودمند و فرحزاست. در اصل، این کتاب شامل هفت مجلد بوده که استاد شهید فرصت نگارش جلد ششم آن یعنی امامت و رهبری را پیدا نکردند و به دست منافقان کوردل به شهادت رسیدند و البته مباحث «امامت» آن شهید در انجمن اسلامی پزشکان پس از شهادت آن بزرگمرد علم و ایمان و مجاهدت، با نوشته دیگری از آن شهید در این باب به عنوان پیشگفتار، به صورت مستقل تحت عنوان «امامت و رهبری» توسط «شورای نظارت بر نشر آثار استاد شهید مطهری» منتشر شد.
مجلدات کتاب مقدمهای بر جهانبینی اسلامی عبارتند از: انسان و ایمان، جهانبینی توحیدی، وحی و نبوت، انسان در قرآن، جامعه و تاریخ، زندگی جاوید یا حیات اخروی. کتاب حاضر «انسان و ایمان» از این مجموعه است.
«مقدمهای بر جهانبینی اسلامی» برای همه اقشار به ویژه دانشجویان و طلاب علوم دینی مفید و حاوی نکات بدیع و جالب توجه است.
جاذبه و دافعه علی (علیه السلام)
مرتضی مطهری
نظام حقوق زن در اسلاممرتضی مطهری
خدمات متقابل اسلام و ایرانمرتضی مطهری
داستان راستان (جلد ۲)مرتضی مطهری
هدف زندگیمرتضی مطهری
درس های الهیات شفا (جلد اول)
مرتضی مطهری
انحطاط و ترقی تمدنها از نظر قرآن و منطق دیالکتیکمرتضی مطهری
عدالت به روایت استاد مطهریمحمد کوکب
شرح مبسوط منظومه (جلد اول)مرتضی مطهری
آزادی به روایت استاد مطهریمحمد کوکب
اولین کتابی برای شروع کتاب های شهید مطهری پیشنهاد میشود, همین کتاب است. یک کتاب جالب و کم حجم که به شکل مرحله به مرحله توضیح می دهد که چرا باید جهان بینی اسلامی را برگزید . از تفاوت انسان
کتاب به بررسی رابطه ی علم و ایمان و دسته بندی ایدئولوژی ها و لغزشگاه های فکر... پرداخته و سوالاتی در پایان کتاب مطرح شده با این موضوع که آیا ایدئولوژی در ظرف زمان و مکان ثابت است یا متغیر?مطلق
بنده این کتاب رو به صورت فیزیکی مطالعه کردم. برای شناخت خود و جهان اطراف و البته ضرورت انسان بودن و دین دار بودن میتوان از این کتاب استفاده کرد.
سلام کتاب بسیار عالی بود . انتشار آن چه سالی است؟
۶ فصل یک_انسان و حیوان تو اولین قسمت از تفاوت ها و شباهت های انسان با حیوان میخونیم و اینکه برتری ما نسبت به سایر موجودات چیه دوم، علم و ایمان. رابطه علم و ایمان چگونس؟ آیا میتونن بدون هم باشن یا هر کدوم نیاز
برای داشتن یک جهانبینی صحیح امروز بیش از هر چیز به قلم استاد مطهری نیاز است خصوصا نسل جوان مجموعه حاضر نیز دقیقا در همین راستا نوشته شده 👌
چرا انسان سرنوشت شهید مطهری توی طاقچه نیست!!؟ ممنون میشم بگذرایدش
کتاب انسان و ایمان کتاب بسیار عالی و کم حجم است. این کتاب درباره جهان بینی اسلامی صحبت می کند و شهید مطهری این کتاب را در جواب شبهات اگزیستانسیالیسم ها و پوزیتیویسم ها و مارکسیس ها جواب داده است.
اولین کتابی که از شهید مطهری شروع کردم به خواندن.. کتاب در مورد جهان بینی اسلامی و موضوعات انسان و ایمان هست و اینکه رابطه علم و ایمان باهم را توضیح میدهند