دانلود و خرید کتاب اعتیاد مشاوره و درمان فرشاد بهاری
تصویر جلد کتاب اعتیاد مشاوره و درمان

کتاب اعتیاد مشاوره و درمان

انتشارات:نشر دانژه
امتیاز:
۳.۰از ۱۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب اعتیاد مشاوره و درمان

کتاب «اعتیاد مشاوره و درمان» نوشته دکتر فرشاد بهاری، راهنمایی برای تغییر رفتار اعتیادی در معتادان است. امروزه اعتیاد معضل بزرگی در کشورها به حساب می‌آید و کمتر کشوری است که با آن دست و پنجه نرم نکند. در کشور ما هم سیاست‌هایی برای کاهش عرضه و تقاضای مواد مخدر به کار گرفته شده که موفقیت‌آمیز هم بوده‌‌ است اما تنها اعمال این نوع سیاست‌ها کافی نیست و به نظر می‌رسد به یک تحول فرهنگی و نرم برای مواجهه با روند افزایشی سوء مصرف مواد نیاز است و هنوز راهی طولانی در پیش‌رو است. کتاب حاضر مبانی نظری و عملی برای درک فرایند اعتیاد و مشاوره با معتادان است که مطابق با سرفصل‌های درس مشاوره اعتیاد در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تدوین شده است. مبانی نظری کتاب حاضر «رویکرد فردی» است و بر این فرض بنیادی استوار است که معتادان و خانواده‌های آن‌ها گروهی ناهمگن هستند و بایستی از چشم‌اندازی فردی معالجه و درمان شوند زیرا مراجعانی که با مسایل اعتیادی سروکار دارند از نظر الگوهای رفتاری، اثرات جسمانی مواد بر آنها، پیامدهای مصرف الکل یا مواد، شخصیت، محیط اجتماعی، جنسیت، فرهنگ و متغیرهای دیگر متنوع‌اند. عقاید و ابعاد توصیف شده در این کتاب نتیجه سال‌ها تفکر و تحقیق صاحب‌نظران بنام در عرصه اعتیاد است. مدل فرانظری اعتیاد که در این کتاب به عنوان اساس مشاوره با معتادان به آن پرداخته شده مبتنی بر این فرض است که اعتیاد یک «اتفاق» نیست بلکه یک «فرایند» است که آغاز و فرجام دارد. مصاحبه انگیزشی به عنوان ابزار اصلی در مدل فرانظری تغییر «قلب مداخلات مشاوره‌ای» است و تلاش برای تغییر شناختی ـ رفتاری محور مداخلات روان‌شناختی را تشکیل می‌دهد. بی‌شک درمان اعتیاد با سم‌زدایی و خدمات پزشکی و روان‌پزشکی آغاز می‌شود و با مداخلات مشاوره‌ای فردی، خانوادگی و گروهی ادامه پیدا می‌کند. چنین رویکردی به درمان ـ نه فقط ترک اعتیاد ـ مستلزم کار تیمی و خدمات بین رشته‌ای متخصصان حرفه‌ای یاورانه پزشکی و غیرپزشکی است.
Bhark Raminfr
۱۳۹۹/۱۰/۲۴

امکان ورق زدن سریع صفحات یا رفتن به یک صفحه ی خاص وجود نداره که کلی وقت رو هدر میده و مجبورید تمام صفحات رو یکی یکی ورق بزنید

اصطلاح عامیانه و غیر علمی و به معنای وابستگی بیمارگونه به مصرف یک یا چند نوع ماده مخدر است که سبب بروز رفتارهای موادجویانه شده و در صورت عدم مصرف مواد مورد نظر، علائم محرومیت در فرد معتاد بروز می‌کند. منظور از مواد، یک ماده شیمیای ـ نه خوراکی ـ است که پس از مصرف، وابستگی و نیاز شدید در فرد به مصرف دوباره آن ایجاد می‌کند (صابری، ۱۳۸۴).
کاربر ۴۶۰۷۶۱۹
به طور متعارف، اعتیاد برای شناسایی رفتارهای خود مخربی به کار می‌رود که شامل مولفه‌های دارویی است. این واژه مختص‌کسانی است که گرفتار وابستگی جسمی‌به یک یا بیش از یک داروی غیر قانونی هستند. این تعریف شامل هوس‌کردن شدید مواد، و نیاز به مواد بیشتر برای کسب همان اثر قبلی است (APA, ۱۹۸۰، به نقل از دی کلمنته، ۲۰۰۳‌).
کاربر ۴۶۰۷۶۱۹
راهنمای عملی درمان اختلال افسردگی بر اساس اصول شناختی رفتاری
زهرا اکبری بیاتیانی
طرح درمان نظریه شناختی بک در ده جلسه
فرشته ابراهیمی
فنون پیشرفته مشاوره و روان درمانی
کریستیان کنت
زوج درمانی شناختی رفتاری
مایکل وارل
راهکارهای جدید در گروه درمانی گشتالتی
پیتر کول
شناسایی ابعاد ادراک خود در اختلالات افسرده خویی و وسواس فکری - عملی
عباس رمضانی‌فرانی
راهبردهای یادگیری برای مبارزه با اضطراب امتحان و رسیدن به موفقیت
زهرا قاسم‌زاده
اختلال اضطراب فراگیر
حمید امیری
درمان‌شناختی افسردگی
آرون‌ ت‍ی‌ب‍ک‌
رفتار درمانی عقلانی، هیجانی
ویندی درایدن
موج سوم شناخت رفتار درمانی
جیمز دی هربرت
بنیادهای روان درمانی گشتالت
فردریک پرز
اختلال خودشیفتگی پیامد‌ها و راهبردها
پریوش نریمانی
کار ناتمام
شهربانو قهاری
رفتار‌ درمانی دیالکتیکی برای اختلال شخصیت مرزی
دیوید‌‌اچ بارلو
درمانگری شناختی - رفتاری
نیل ا. رکتور
اضطراب و حملات وحشتزدگی
کوام مک‌کنزی
رهایی از حملات پانیک
بابک قاسمی خانقاه
راهنمای بالینی ارزیابی عملکردهای ایگو (EFA)
محمدامین شریفی
اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاری
سمانه ابراهیمی‌خسمخی

حجم

۱٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۸

تعداد صفحه‌ها

۳۱۲ صفحه

حجم

۱٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۸

تعداد صفحه‌ها

۳۱۲ صفحه

قیمت:
۷۵,۰۰۰
تومان