کتاب سقوط شوالیه
خواندن نظراتمعرفی کتاب سقوط شوالیه
«سقوط شوالیه» رمانی نوشته فرهنگ نظری دوست درباره سرگذشت یک جنگجوی صلیبی است.
جنگ صلیبی اول با پیروزی سپاه صلیبیون تمام شده اما «الیویر» رزمندهای که درست مانند دیگر همرزمانش در طول جنگ مرتکب جنایات هولناکی شده بود، پس از آن که در یک قدمی آرزوی همیشگیاش یعنی ارتقا یافتن به مقام شوالیه قرار میگیرد، به همه چیز پشت میکند تا به خانهاش در روستای «سن اوربن» فرانسه بازگردد.
الیویر در طول جنگ با مردی به نام «شاتریون» آشنا میشود که قبل از مرگش به او وصیت میکند، وصیتی که زندگی و اهداف الیویر را متحول میسازد. او وارد بازی خطرناکی میشود که فراتر از حد یک انسان است...
«سفر با کشتی تجاری ناخدا آنتونی برای الیویر، جنگجوی صلیبی، خستهکننده و وحشتناک بود. هنگامیکه در شهر بندری و پررفتوآمد ناپل ترجیح داده بود تا بیشتر مسیر باقیمانده را از راه دریا سفر کند، هیچ فکر نمیکرد ترسهای کودکیاش از دریا اینچنین بر روی موجهای پرتلاطم مدیترانه بر او هجوم آورند. حالا به خودش ناسزا میگفت زیرا اگر اعتمادبهنفس کاذب و احمقانهاش در مورد مواجه شدن با ترسهای کودکی را کنار میگذاشت و بیحوصلگیاش در برخورد با مردمی که او را مبارز خدا میدانستند، تحمل میکرد، اکنون با خیالی آسوده سوار بر اسب عربی ارزشمندش که هدیهٔ گودفرا بوین فرمانروای کنونی اورشلیم بود، بر روی دشتهای بیخطر و بیحرکت ایتالیا سواری میکرد، تا به خانه بازگردد.»
عِدِن، عشق و خون؛ جلد اول
توکا پرنده کوچکپونه سعیدی
ال آیپونه سعیدی
پرنیان شبپونه سعیدی
سرزمین آدرینامهدی نوری صادقی
کتابِ بدی نیست. یه داستان معمولی که میتونین ازش لذت ببرین یا نبرین. این اثر یه شاهکار ادبی و افتخار تاریخ و... نیست. یه اثر خوبه. در حد خودش جالبه و میتونه سرگرم کننده باشه. دوستان به ژانرش گیر دادن.
به نظر من نویسنده این کتاب بسیار جزئیات رو ماهرانه وصف کرده که انگار مخاطب خود رو بجای اولیویر میپندارد وبا تمام فراز ونشیب های زندگی در موقعیت های مختلف آشنا میشود
این کتاب شروع فوق العاده ای داره و نویسنده زمان و موضوعی رو انتخاب کرده که کمتر بهش پرداخته شده ولی پس از چندفصل اول به شدت افت میکنه و در کنارش نباید از سانسور مطالب غافل شد که نظم
معمولی بود
این کتاب حس خوبی رو منتقل میکرد و از کلیشه های قهرمان با شرافت و بی احساس دوری کرد. اما این کتاب دقیقا ماهیت بعضی چیز ها مثل شیاطین ، زال و سنگ ها رو مشخص نکرد. بیشتر شبیه یک
داستان خوبی بود ولی فکر کردم باید به اسلام و مسلمانان ربط پیدا کنه ،نه،یک داستان باشه فقط از یک جنگجوی برگشته از جنگهای صلیبی که اتفاقا آدم کشته وتجاوز کرده وپیشینه خوبی هم نداره،علت نوشتن این بود که با
کتاب بدی نیست ولی قوی نیست اولای داستان خوب بود محو کتاب شده بودم داستان خیلی جذابی داشت ولی اخراش زد تو زوقم خیلی بدم اومد ازش که سه فصل اخر دیگه حوصله خوندن نداشتم شاید بد نباشه یه بار
کتاب رو بخاطر ژانرش خریدم. شروع خوبی داشت و صحنه ها رو خوب وصف کرده بود اما به شکل فجیعی داستانش اصلا دلچسب نیست و در کل خرید کتاب رو توصیه نمیکنم.
کتاب خوب و کمی حماسیاییه توصیه میکنم بخونیدش حداقلش سرگرم میشید
به نظرم قشنگ بود من عمدتا این ژانر رو می پسندم و خب این جور کتاب ها رو می خونم این ی کتاب تاریخی نیست ی کتاب با ژانر فانتزیه که خب طرفدارای خاص خودشو داره در کل کتاب قشنگی