کتاب ماه تاریک
خواندن نظراتمعرفی کتاب ماه تاریک
«ماه تاریک» نوشته فریدالدین آزادی(-۱۳۶۶) است. این کتاب داستانی فانتزی برای نوجوانان است.
آرتاش شاه مرماک داروی جاودانگی خورده و سپس در پی ماجراهایی با ۳ جوان به نام های آراباد ، وارین ، پیودون آشنا میشود. این سه، با اتحاد یکدیگر به جنگ با مریناس جادوگر میروند که قصد تسلط بر جهان را دارد ...
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«این کتاب سالها پیش نوشته شده است. زمانی که یکبار حادثه ماه تاریک اتفاق افتاد. ولی کیتانها با درایت پادشاه آن زمان شکست خوردند.» بعد کتاب را جلوی هوراتاس باز کرد. کتاب به زبانی بود که هوراتاس متوجه نمیشد اما تصاویر آن گویای همه چیز بود. تاریک شدن ماه، ظهور کیتانها و مبارزه انسانها و سرانجام شکست خوردن کیتانها.
پیشگو کتاب را بست و کنار رفت و هوراتاس به فکر فرو رفت بعد از چند لحظه به حرف آمد و گفت: «هر سه شما اینجا میمانید، اگر صحت گفتههایتان اثبات شد که هیچ، وگرنه دستور میدهم هر سه شما را گردن بزنند.» بعد رو به پورتوس کرد و سرش را به نشانه دادن دستوری تکان داد. پورتوس هم نگهبانان را صدا زد و به آنها دستور داد سه نفر پیشگو را به یکی از اتاقهای قصر ببرند و دو نفر نگهبان هم جلوی در اتاق مراقب باشند تا مبادا آنها از اتاق بیرون بیایند.
پس از رفتن پیشگوها، پورتوس به ادامه گزارشهایش پرداخت که هوراتاس از جا بلند شد و گفت: «حالا نه پورتوس، حوصله ندارم؛ میخواهم به اتاق خوابم بروم.» سپس به سمت اتاق خواب خود به راه افتاد.
میدگارد ۲
توکا پرنده کوچکپونه سعیدی
ال آیپونه سعیدی
پرنیان شبپونه سعیدی
سرزمین آدرینامهدی نوری صادقی
تا موقعی که ایرانیا سعی کنن از خارجی ها تقلید کنن و استایل خاص خودشونو نداشته باشن، کتابهاشون ارزش خوندن نداره. چرا سعی میکنین مثل خارجی ها بنویسین یا از عناصر اونها استفاده کنین در حالی که خود ما فرهنگی انقدر
من اصلاً اهل کتاب خوندن نیستم ولی به دلایلی چهار روز تو خونه بیکار بودم و برای اولین بار از یک کتاب خوشم آمد که این بود. به خدا عالیه 😀
کاش محدودیت سنیش رو هم میزاشتین اینجوری. متوجه میشدیم کـ تا چـ سنین براشون واضح و روشنه
عالی بود جذابیت بالایی داشت و اسرار امیز بود اونایی که میگن بد بود کتابخون حرفه ای نیستن😉
واقعا زیبا و فوق العاده بود داستانش خیلی منو جذب کرد تفسیر ها، انگیزه ها، رویاها، و... در داستان خیلی منطقی و جذاب بودند. هیچ جای داستان احساس خستگی نکردم فقط یه چیزی این کتاب چرا رایگانه؟؟ نمی خوام ناشکری کنم ولی آخه با عقل
من ۴ بار این کتاب رو خوندم و وقتی برای اولین بار دریافتش کردم در ۲ روز همه صفحاتش رو خوندم👌🏻
داستان فیلم جذاب بود.شاید به نحوی به خاطر تقلید بچگانه از روی داستان ها مشهور و پر طرفدار این حس تکراری بودن به آدم دست میده؛ اما جذابیت کار بخاطر این بود که یه مجموعهی تقلید کامل از داستان ها
رمان نوجوانانه با هیجانات مناسب این دوره سنی، از این جهت بسیار جالب توجه بود. اما پرداختن به برخی مسائل ضرورتی نداشت و مشکلی در خط سیر داستان ایجاد نمی کرد،مثل عاشق همسر پادشاه شدن که مصداق خیانت است وتایید این
عالییییییییییییییییییی بود ، من از ساعت ۱ بامداد تا ۵ صبح این کتاب رو خوندم اونقدر کتاب عالی بود که نتونستم کتاب رو ببندم و تا آخرش خوندم ، ممنون از نویسنده اش واقعا ۱۰۰۰۰۰ تا ستاره هم براش کمه
رمان خوبی بود، ولی یکم زیادی تخیلی بود. برای نوجوان پایین 15 سال خوبه...