دانلود و خرید کتاب مگر ما چند نفر بودیم حجت شاه‌محمدی

کتاب مگر ما چند نفر بودیم

امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مگر ما چند نفر بودیم

پیروزی انقلاب ایران و همچنین پیروزی در هشت سال دفاع مقدس مدیون اقوام گوناگون ایرانی است. اگر بخواهیم الگوهایی برای وحدت اقوام ایران اسلامی معرفی کنیم بی‌شک نام استان گلستان در صدر آن‌ها قرار می‌گیرد. تنوع و تعدد اقوام و وحدت و همدلی آن‌ها در این استان چنان چشمگیر بوده است که رهبر معظم انقلاب، استان گلستان را ایران کوچک خوانده‌اند. یکی از اقوام ساکن در این استان، قوم نجیب قزاق است که همدل و همگام با انقلاب اسلامی از آغاز تا کنون پیش آمده است. کتابی که پیش روی شماست به همت دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان گلستان و به قلم حجت شاه‌محمدی تهیه و تدوین شده است و روایتگرِ بخشی از همراهی و همگامی قوم قزاق در دوران دفاع مقدس است که تحت لوای رهبری انقلاب و همپای سایر اقوام و اقشار ایران اسلامی به دفاع از کیان کشور برخاستند و تا بیرون راندن دشمن متجاوز از پای ننشستند. مطالبی همچون تاریخچه قزاق‌های ایرانی، انقلاب اسلامی و حضور قزاق‌ها در آن، قزاق‌ها در جنگ تحمیلی و شهدای قزاق با عکس‌ها و مدارکشان در این کتاب آورده شده‌اند.
ادریس
۱۳۹۸/۰۴/۱۸

کتابی است که به معرفی قوم قزاق که شاید برخی آن را با کازاک(قشون قزاق رضا خان) اشتباه بگیرند که این دو کلمه از نظر ظاهری و محتوا کاملا سوا از هم هستند. با این که قوم قزاق تعداد بسیار محدودی

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است