کتاب راهنمای کامل علایم و درمان بیماری ها برای خانواده
معرفی کتاب راهنمای کامل علایم و درمان بیماری ها برای خانواده
چاپ پنجم کتاب راهنمای کامل علایم و درمان بیماری ها برای خانواده نوشتهٔ آلیس فاین اشتاین و ترجمهٔ افشین امینی است. انتشارات ارجمند این کتاب را که یکی از کتابهای مجموعهٔ «رودررو با پزشک» است، روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب راهنمای کامل علایم و درمان بیماری ها برای خانواده
چاپ پنجم کتاب راهنمای کامل علایم و درمان بیماری ها برای خانواده که در ۲۶۶ بخش نوشته شده، به طرح بیش از ۲۵۰ علامت و مشکل شایع مربوط به انسانها پرداخته است. در ابتدای هر فصل خواننده از موارد مراجعهٔ بهجا و بههنگام به پزشک مطلع میشود؛ در ادامه به توصیف اجمالی مشکل و عوامل اصلی بهوجودآورندهٔ آن میپردازد و دستآخر نیز راهکارهایی آسان ولی اثربخش و دقیق جهت فائقآمدن بر مشکل توصیه میکند. همهٔ مطالب این کتاب بر بنیادهای علمی استوار و در بسیاری از موارد قابلاستناد هستند. در این کتاب هرگز بیمار به ورود به حوزهٔ درمان تخصصی تشویق نمیشود؛ بلکه بهکرات او را از خوددرمانی و استفاده از داروها و دیگر روشهای درمانی بدون مشاوره با پزشک برحذر میدارد. آنچنان که به نظر میرسد آموزههای این کتاب بسیار اثربخش خواهند بود. مطالعهٔ این کتاب نهتنها برای افراد عادی و غیرمتخصص که حتی برای همکاران پزشک اعم از پزشکان عمومی و متخصصان مفید خواهد بود.
کتاب راهنمای کامل علایم و درمان بیماری ها برای خانواده ویراستهٔ «سيامک ملكى» و «ليلا صمدانىفرد» بوده است.
خواندن کتاب راهنمای کامل علایم و درمان بیماری ها برای خانواده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به همهٔ انسانها و بهویژه پزشکها پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب راهنمای کامل علایم و درمان بیماری ها برای خانواده
«مصرف چربی را کاهش دهید. اگر چه مقداری چربی برای سوخت ساز برخی از مواد غذایی و نیز شرکت در ساختمان برخی از هورمونها مورد نیاز است، نباید سهم آن بیش از ۲۰ تا ۳۰ درصد کالری دریافتی روزانه باشد. شما باید بیاموزید که چربی چیست و چگونه میتوان از مصرف آن پرهیز نمود. برنامههای غذایی جدید توصیه میکنند که غذاهای مصرفی شامل میوه، سبزی و غلات باشند و از گوشت، فرآوردههای شیری به مقدار کمتری استفاده کرد. میزان مصرف کره، مارگارین، روغن و سسهای سالاد را کاهش دهید.
تحرک داشته باشید. برای مصرف چربیهای ذخیره شده، باید بهطور مرتب فعالیت داشته باشید. نیاز نیست به ورزشهای سنگین بپردازید. بین سه تا پنج کیلومتر راهپیمایی در روز با سرعت هر کیلومتر در ۱۵ دقیقه بسیار مفید است. از سوی دیگر ورزش به کاهش افسردگی نیز کمک نموده و پرخوری را کاهش میدهد.
عضلات خود را پرورش دهید. بیشتربودن حجم عضلات به معنی افزایش مصرف انرژی است، این حتی در سنین ۷۰ و ۸۰ سالگی نیز صدق میکند. اگر توصیه به وزنهبرداری برای شما ترسآور است، از پزشک خود در مورد دیگر ورزشها که به پرورش اندام شما کمک کرده و مناسب وضعیت جسمیتان میباشد، راهنمایی بخواهید.
برخی تغییرات را به وجود آورید. جلوگیری از تشکیل چربی نیازمند تغییر در نحوه زندگی است. ورزش و تغییر برنامه غذایی را به صورت برنامههای زودگذر و موقتی درنظر نگیرید. این دو، فعالیتهای ثابت زندگی شما برای بقیه ایام عمر میباشند.»
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۶۰۰ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۶۰۰ صفحه