کتاب پادشاه گل ها
خواندن نظراتمعرفی کتاب پادشاه گل ها
«پادشاه گلها» نمایشنامهای اثر پویا صالحی است.
داستان درباره کاراگاهی از خود متشکر است که نویسنده برایش داستانی از دوران کودکی خود تعریف می کند.
ایدۀ اصلی نمایش «پادشاه گلها» بیان حقیقتی مشترک در فضای اجتماعی و شخصی انسان از طفولیت تا بزرگسالی است، این حقیقت که انسان همیشه در جستوجوی کمال است. بدون شک مفهوم کمال با خود نظام ارزشی خاصی دارد ولی هنگامی که فرد برای رسیدن به این کمال گام برمیدارد این نظام ارزشی کمکم متحول میشود، بهطوری که ممکن است دیگر از هیچ رو به اصل خود شبیه نباشد. هدف این نمایشنامه بیان این سیر تحول در جایگاههای مختلف است.
درس های خانم شیمی دان
عشق در سینما؛ مثل یک عاشقصالح نجفی
عشق در سینما؛ شب من در خانه موصالح نجفی
عشق در سینما؛ بوسه های دزدکیصالح نجفی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
این اثر برای من گیرایی بالایی داشت. در ابتدا فضای جنایی اثر مرا به یاد مرد بالشی مارتین مک دونا انداخت، اما بعد بطور کلی از آن فضا خارج شد. نویسنده به زیبایی معضلات اجتماعی را در یک اثر ادبی
واقعا از یک نویسنده جوان چنین آغاز نویسندگی خیلی امیدوار کننده است هرچند کتاب دست اندازهایی داره اما موضوع و تلاش نویسنده برای رسیدن به هدفش واقعا ستودنیست.
با خواندن این نمایشنامه متوجه شدم که نویسنده سعی کرده زیر عناوین سنگین: موفقیت و شکست، خوب و بد، شرم آور و قابل افتخار حس ما را مجددا شکل دهد. به ما یادآوری میکند که هیچ چیز کاملا سفید یا کاملا
خلاصه تجربم این بود که هم نکات کلیدی توش هست هم بعضی جا ها در متن گم میشی که چی به چی بود.ولی در کل بد نبود و ارزش خوندن داره
ازمطالعه کتاب لذت فراوان بردم
این کتاب فوق العادست. به شدت توصیه میشه که بخونین
شروع داستان واقعا گیراست. طوری که می تونه آدم رو میخ کوب کنه تا انتها کتاب رو زمین نذاری
اثری تامل برانگیز و خواندنی
کتاب خوبیه ... 👌
نویسنده در نمایشنامه پادشاه گلها خوبیها وبدیها پیروزی وشکست را بصورت زیبایی در کنار هم قرار داده وبه خواننده القا می کندکه همیشه نباید نیمه خالی لیوان را دید. از خواندن کتاب لذت بردم.