کتاب به خاطر دوشیزه بریجرتون؛ جلد اول
معرفی کتاب به خاطر دوشیزه بریجرتون؛ جلد اول
«به خاطر دوشیزه بریجرتون» رمانی نوشته جولیا کویین، نویسنده امریکایی رمانهای عاشقانه تاریخی است که رمانهایش به بیش از ۲۹ زبان ترجمه شده و در صدر پرفروشهای رمان عاشقانه قرار داشتهاند. کتابهای او تاکنون ۱۹ بار در لیست پرفروشهای نیویورک تایمز بودهاند.
بیلی بریجرتون دختری مستقل و خودساخته و ۲۳ ساله است. خانواده بریجرتون سالها با خانواده روکسبی همسایه بودند و همه انتظار داشتد که بیلی با یکی از پسرهای خانواده روکسبی ازدواج کند. چه ادوارد و چه اندرو میتوانستند یک همسر ایدهآل باشند اما بیلی عاشق برادر بزرگتر، جورج میشود. کسی که پیش از این فکر میکرد، گوشتتلخترین و تحملنشدنیترین آدم خانواده روکسبی است:
«بانو بریجرتون صبح علیالطلوع شروع کرد به برنامهریزی برای جشنی که در راه داشتند. بیلی لنگانلنگان به یک اتاق غذاخوری کوچک رفت، تا صبحانهاش را بخورد و کاملاً برای خدمت به مادرش آماده شود، ولی در کمال شگفتی و آسودگیاش مادرش به او گفت که نیازی به کمک او در برنامهریزی کردن ندارد. تنها چیزی که میخواست این بود که بیلی یک دعوتنامه برای ماری و فیلیکس بنویسد و بیلی سرش را با موافقتی شکرگزارانه جنباند. این کار را میتوانست انجام بدهد.
بانو بریجرتون در حالی که به یک مستخدم اشاره میکرد که بشقاب صبحانه بیلی را آماده کند، گفت: «جورجیانا پیشنهاد داده بهم کمک کنه.» بیلی با وجود پای دردناکش میتوانست حرکت کند، ولی حتی او هم نمیتوانست هم تعادلش را روی یک پا حفظ کند و هم از روی میز کناری برای خودش صبحانه بکشد. بیلی به خواهر کوچکترش که انگار از چشمانداز کارهایی که در پیش داشتند لذت میبرد نگاهی انداخت. جورجیانا گفت: «حسابی خوش میگذره.»
داستان کتاب یه عاشقانه تکراری در انگلستان قدیم هستش. منتها، اگر از طرفداران داستان های عاشقانه باشید و از خوندن رمان های جین آستین لذت می برید، این کتاب هم میتونه شما رو جذب کنه. به شخصه میدونم که داستان
این کتاب رو نباید اصلا با کتاب های جین آستین مقایسه کرد. جین آستین نویسنده ای متعلق به دوره ای دیگه ست و سبک و قلم و عقایدش واقعا فرق داره. اما کتاب های جولیا کویین که یک نویسنده معاصر
من این کتابو دوست داشتم و به کسایی که از رمانای تو سبک غرور و تعصب و مهمونی و رقص و لباس پف پفیو این چیزارو دوست دارن پیشنهادش میدم. البته این مجموعه جذابیت کمتری نسبت به مجموعه بریجرتون از
دوستان نظرات سازنده شما راهنمای انتخاب کتاب در ترجمه ها خواهد بود لطفا به ایدی زیر حتما پیشنهاد و انتقاد خود را ارسال کنید. انتشارات طلوع ققنوس 🕊🕊🕊🕊 ارتباط با مدیریت: @na2157
خب چند ماهی میشه که سریال بریجرتون از نتفلیکس پخش شده و کلی رکورد شکسته. و این مجموعه سه گانه خاندان روکسبی هم بعد از مجموعه ۷ گانه بریجرتونه. باید بگم دوستانی که علاقه مند به کتابای کلاسیک نیستند این کتاب رو
سرگرم کننده بود ولی خوب نبود.
فیلمش هم خیلی قشنگه،فصل اول بریجزتون
ترجمه خوب نبود ، یک داستان غیرقابل باور حداقل برای من ، کسایی که گفتند مثل غرور وتعصب است اشتباه کردندچرا که تو غرور و تعصب عشق براساس رفتار های دو طرف و طی زمانی متوسط به وجود آمد اما
یک رمان انگلیسی عاشقانه. اگر به رمانهای انگلیسی نظیر غرور و تعصب علاقمند هستید, توصیه میکنم این کتاب و البته مجموعه ی این کتاب که خاندان روکسبی هستند رو بخوانید و لذت ببرید.
داستان جذاب و پرکششی بود ولی ترجمه و ویرایش... فاجعه! اگر ترجمه ی بهتری داشت ممکن بود در حد غرور و تعصب ازش لذت ببریم اما حیف.