دانلود و خرید کتاب مقدمه ای بر مصورسازی کتاب های کودکان نادر ابراهیمی
تصویر جلد کتاب مقدمه ای بر مصورسازی کتاب های کودکان

کتاب مقدمه ای بر مصورسازی کتاب های کودکان

معرفی کتاب مقدمه ای بر مصورسازی کتاب های کودکان

مقدمه‌ای بر مصورسازی کتاب‌های کودکان (مجموعه مسائل ادبیات کودکان ۳ و ۴) کتابی از نادر ابراهیمی، ادیب و نویسنده معاصر است. 

 درباره کتاب مقدمه‌ای بر مصورسازی کتاب‌های کودکان

 در این کتاب نادر ابراهیمی ضمن آوردن تعاریف متعدد از هنر تصویرگری و تاریخچه این هنر به موضوع تصویرسازی برای کتاب کودک و اهمیت این کار در ادبیات کودکان پرداخته است. ویژگی‌های یک تصویرگر خوب، نگاه کودکانه به تصاویر کتاب، مشکلات کنونی مصورسازی کتاب کودک و مراحل خلق و تولید تصویر هم از نکات مهمی است که این کتاب به آنها می‌پردازد.

 خواندن کتاب مقدمه‌ای بر مصورسازی کتاب‌های کودکان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

فعالان و علاقه‌مندان حوزه تتصویرگری کتاب کودکا مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

معرفی نویسنده
عکس نادر ابراهیمی
نادر ابراهیمی
ایرانی | تولد ۱۳۱۵

نادر ابراهیمی در ۱۴ فروردین ۱۳۱۵ در تهران به دنیا آمد. او یک داستان‌نویس معاصر ایرانی است که علاوه‌بر نوشتن رمان و داستان کوتاه، در زمینهٔ فیلم‌سازی، ترانه‌سرایی، ترجمه و روزنامه‌نگاری نیز فعالیت کرده ‌است. او همراه با بهرام بیضایی و ابراهیم گلستان از هنرمندانی به حساب می‌آید که هم در سینما و هم در ادبیات کار کرده و شناخته شده است. نادر ابراهیمی که نویسندگی را از نوجوانی شروع کرده بود، در ۲۷سالگی اولین کتابش را در نشر روزبهان منتشر کرد. تا سال ۱۳۸۰ علاوه‌بر صدها مقالهٔ تحقیقی و نقد، بیش از ۱۰۰ کتاب از او چاپ و منتشر شد. در سال ۱۳۴۲ اولین کتاب خود را با نام «خانه‌ای برای شب» به چاپ رساند، اما سال ۱۳۴۲ آغاز تازه‌ای برای او در زمینهٔ فعالیت‌های سیاسی بود. هم‌زمان با تبعید روح‌الله خمینی، فعالیت‌های سیاسی علیه نظام پهلوی شدت گرفت و وجود یک رهبر سیاسی برای این اعتراضات شور و اشتیاق تازه‌ای به جریانات سیاسی در ایران داده بود؛ نادر ابراهیمی نیز در نوشتن بیانیه و اعلامیه‌هایی علیه نظام وقت دست داشت و بسیار از اعلامیه‌ها به قلم او منتشر شد. دو اثر از او به نام‌های «دشنام» و «آسمان در تسخیر کلاغ‌ها» حاوی دو داستان مشهور است که درون‌مایهٔ آن‌ها سیاسی و مبارزه با نظام پهلوی است. به‌گفتهٔ او این دو داستان پایهٔ ادبیاتی ضد سلطنتی با بیانی نمادین شد. ابراهیمی پس از موفقیت در آثار قبل، کتاب «مصابا و رؤیای گاجرات» را به چاپ رساند که در آن به‌نوعی مخالفتش را با به‌ظاهرْ روشنفکران بیان کرد. ابراهیمی در آن سال‌ها کتاب‌های متعددی از جمله «بار دیگر شهری که دوست می‌داشتم»، «افسانه‌های باران»، «مکان‌های عمومی»، «آرش در قلمرو تردید» و... را منتشر کرد.

کرم کتاب
۱۳۹۹/۱۲/۱۶

وقتی این کتابو میخونی انگار پای تجربه های چندین ساله یه آدم نشستی که موهاشو سفید کرده ولی هنوز قلب جوونی داره با مغزی بسیار خلاق و روحی بسیار دغدغه مند حتی اگر به کار کودک علاقه نداشتید، این کتاب شناسنامه خوبیه برای

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۲٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۶۸

تعداد صفحه‌ها

۲۳۰ صفحه

حجم

۲٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۶۸

تعداد صفحه‌ها

۲۳۰ صفحه

قیمت:
۱۰۰,۰۰۰
تومان