کتاب سفر هشتاد روزه دور دنیا ژول ورن + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب سفر هشتاد روزه دور دنیا

کتاب سفر هشتاد روزه دور دنیا

معرفی کتاب سفر هشتاد روزه دور دنیا

ژول گابریل ورن(۱۹۰۵-۱۸۲۸) نویسنده، شاعر و نمایش‌نامه‌نویس فرانسوی است. وی بیش‌تر شهرتش را مدیون داستان‌های علمی–تخیلی است. ژول‌ ورن در رشته حقوق به تحصیل پرداخت اما ذوق نمایشنامه‌نویسی و رمان‌نویسی او را بر آن داشت که به سمت ادبیات جلب شود. هنر بزرگ و ارزشمند ژول‌ ورن در این است که توانسته با عباراتی ساده، مطالب علمی و جغرافیایی نقاط مختلف جهان را به صورت رمان درآورد و خوانندگانش را به شگفتی‌های دانش و جغرافیای مناطق گوناگون دنیا آشنا سازد. وی در داستان‌های تخیلی و علمی خود به صورت عجیبی بسیاری از پیشرفت‌های علمی و اکتشافی قرن بیستم را پیش‌بینی کرد و هنگامی از سفر به فضا و سیاحت زیر دریاها در داستان‌های خود سخن گفت که هنوز بشر نتوانسته بود وسیله و امکان چنین سفرهایی را مهیا کند. بدین مناسبت به او لقب پدر داستان‌های علمی - تخیلی دادند.
معرفی نویسنده
عکس ژول ورن
ژول ورن
فرانسوی | تولد ۱۸۲۸ - درگذشت ۱۹۰۵

ژول ورن با نام کامل ژول گابریل ورن، ۸ فوریه ۱۸۲۸ در نانت فرانسه به دنیا آمد. خانواده او وضع مالی خوبی داشتند. پدر ژول ورن دوست داشت پسرش در رشته حقوق تحصیل کند و البته که پسر به خواسته پدر احترام گذاشت. اما علاقه او به ادبیات، داستان و نمایشنامه‌نویسی به حدی زیاد بود که زندگی حرفه‌ای آینده او را شکل داد. او در آن دوران نمایشنامه‌های تراژدی می‌نوشت و این موضوع، سبب برانگیخته شدن مخالفت اعضای خانواده‌اش با او شده بود. آن‌ها از اینکه می‌دیدند او مطالبی غمگین می‌نویسد، ناراحت بودند.

لونا لاوگود
۱۴۰۱/۰۷/۰۶

ترجمه کتاب برای سال ۱۳۱۷ هست..و برای دانشجویان ادبیات فارسی کتاب مناسبی برای مطالعه و تحقیق هستش..بسیار قدیمی و لغات عربی و سنگین که خواندن کتاب رو سخت میکنه..اما خب نمیشه منکر این هم شد که نمونه ای خاص و

- بیشتر
miss ins
۱۳۹۵/۰۶/۰۸

من این کتاب رو از طاقچه نگرفتم ، بلکه نسخه فیزیکیش رو تهیه کردم که اثر این مترجم نیست فوق العاده س فوق العاده ، میتونم به جرات بگم بهترییییین کتابی بود که در تمام عمرم خوندم

SINA

۱۳۹۵/۰۶/۲۲

آثار ژول ورن خیلی خوبن ادم رو با خودشون همراه میکنند

اميد
۱۳۹۵/۰۶/۱۳

ترجمه اش خیلی قدیمی است و ایراد زیادی داره و کلمات عربی توش زیاد استفاده که ترجمش رو خراب کرده ولی با همه این حرف ها کتاب عالی است اون رو به همه پیشنهاد میکنم

suzume
۱۴۰۰/۰۳/۱۸

من فیلمش رو دیدم فیلمش رو ببینید

♡řøjâə♡
۱۳۹۵/۰۸/۰۵

😃😚😚😚

محمد مهدی
۱۳۹۵/۰۷/۰۵

برید دانلود کنید از سایت مفته دیگه به اینا پول ندید ک خارجین پولش میره تو جیب تاقچه