معرفی کتاب انیشتین از زبان خودش؛ نظریات انیشتین در مورد علم، دین، سیاست و فلسفه
در طول صد سال گذشته، نام آلبرت انیشتین به یک سمبل نبوغ بدل شده است. نام او عنوان یکی از بزرگترین متفکران تاریخ، در کنار نام افرادی همچون ایزاک نیوتون و لئوناردو داوینچی قرار دارد. چهرهٔ او با آن موهای به هم ریخته و آن سبیل خندهدار در سرتاسر جهان شناخته شده و آشناست. البته افرادی که واقعاً ارزش کارهای او را درک میکنند بسیار انگشتشمار هستند.
چگونه یک دانشمند پاره وقت که در حیطهای از فیزیک به کاوش میپرداخت که برای بیشتر مردم غیرقابل درک بود، ناگهان به یک چهرهٔ مطرح تبدیل شد؟ با آن موهای ژولیده و لباسهای به هم ریخته، انیشتین چندان فریبنده نبود. ولی حضور پررنگ او به همراه صداقت و تواضعش، و آمادگی همیشگیاش برای اظهارنظر در هر موردی، به خوبی در یاد و خاطر مردم اروپا و آمریکا جاودانه شد. او مردی بود با قابلیتهای ذهنی فوقالعاده که حتی به نامههای بچهمدرسهایها هم پاسخ میداد. مردی که به رهبران جهان مشاوره میداد اما خودش حتی یک پیراهن تمیز یا یک جفت جوراب نو نداشت. تصویر بسیار دلنشینی بود.
جنبهٔ دیگری از ماجرای انیشتین و شخصیت او نیز به عزیز شدن او کمک کردند. وی سمبل یک "مردکوچک با کارهای بزرگ "بود. درحالی که در سوئیس یک کارمند ساده بود و هیچگونه تحصیلات دانشگاهی نداشت، برخی از مهمترین مقالات علمی که در تاریخ منتشر شدهاند را ارائه کرد و دید علمی جهان که از زمان نیوتون بدون تغییر مانده بود را دگرگون ساخت. با این حال، هیچگاه مغرور نشد و خود را چیزی بیش از یک شخصیت عادی معرفی نکرد.
در این کتاب که به قلم ان رونی نوشته شده، حقایقی درباره زندگی این دانشمند بزرگ را از زبان خودش میخوانید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب انیشتین از زبان خودش؛ نظریات انیشتین در مورد علم، دین، سیاست و فلسفه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
نام کتاب
انیشتین از زبان خودش؛ نظریات انیشتین در مورد علم، دین، سیاست و فلسفه
در قانون انیشتین داریم :
E=mc2
👈یعنی انرژی از بین نمیرود، تبدیل میشود. راستی انرژی ما به چی تبدیل میشه؟!
به اخم کردن
فقط بعضی جاهاش غلط املایی داشت
salemi.uut
توصیه میکنم.
۱۴۰۰/۰۵/۲۹
کتاب جالب، انگیزشی و آموزنده ای بود، بخصوص برای مهندسین و علاقه مندان به فیزیک توصیه میشه حتما بخونند. فقط پر از غلط املایی و نگارشی هست که محتوا تحت تاثیر میذاره.
"به مدت چندروز، ازخوشحالی درپوست خودنمی گنجیدم. بزرگترین رویاهایم حالابه واقعیت بدل شده بودند."
Agha_M@hdiar
"در تمام زندگیام یک چیز فهمیدهام و آن اینست که تمام علمی که ما کسب کردهایم، در قیاس با واقعیت جهان، کودکانه و ابتدایی است. با این حال این ارزشمندترین چیزی است که تاکنون کسب کردهایم."
منمشتعلعشقعلیمچکنم
"تنها راه نجات تمدن دردل تشکیل یک دولت جهانی نهفته است. دولتی که امنیت ملت ها رابرمبنای قانون تأمین میکند. تا وقتی دولت های قدرتمند سلاح داشته باشند ودرپس سلاح هایشان مسائل محرمانه نهفته باشد، جنگهای جهانی جدید نیزدرراه خواهند بود."
Agha_M@hdiar
"اگر قرار بود سرگرم آراستن خویش شوم، دیگر خودم نبودم ... پس به جهنم! اصلاً برایم مهم نیست. اگر به نظرتان من جذاب و دلنشین نیستم، دنبال دوستی بگردید که به دهان خانمها شیرینتر بیاید."
شیدا
" رویدادهای سیاسی بزرگ زمان ما آنقدر دلسردکننده هستند که در نسل ما فرد کاملاً احساس تنهایی میکند. مردم دیگر احساس خود را نسبت به عدل و شرف از دست داده اند و برایشان مهم نیست نسلهای بهتر از ما با فداکاری و از خودگذشتگی به چه چیزهایی دست مییافتند."
منمشتعلعشقعلیمچکنم
انیشتین کودک نابغهای نبود. میگویند حتی پدرش با یک دکتر نیز مشورت کرد چون او آنقدر دیر صحبت کردن را فراگرفت که والدینش نگران بودند شاید عقب مانده باشد. با مدرسه هیچگاه رابطهٔ خوبی نداشت. فقط کمی تلاش میکرد که در سیستم آموزشی جا بیفتد و یا آنچه از او انتظار میرفت را انجام دهد. به خاطر میآورد که زمانی معلمی در وصفش چنین میگفت:
"حضور شخص تو در این مکان ارزش و احترام کلاس را برای من از بین میبرد."
این حالت سرکشی نسبت به نظام و قوانینی که برای آنها دلیلی نمیدید، در طول زندگیاش نیز ادامه یافت. در برخی موارد او را به دردسر انداخت ولی وجههٔ اجتماعی خوبی از او ساخت و به او کمک کرد آزادانه به آنچه میخواهد معتقد باشد و آنچه که دوست دارد را بگوید.
Agha_M@hdiar
"درتجربیات شخصی ام، هیچگاه به اندازهٔ زمانی که نتایج این نظریه وهرآنچه به آن است رابدست میآوردم به بیچارگی وضعیف الحال بودن بشرپی نبرده بودم."
vida
"بنابراین زمان به خودی خود، و فضا به خودی خود محکوم به از بین رفتن و نابودی هستند. و تنها چیزی که بهعنوان یک واقعیت مستقل باقی میماند، نوعی اتحاد میان این دو است."
(هرمان مینکوفسکی، ۱۹۰۸)
دانور🌱
" هرکسی که دیگر نمیتواند شگفتزده شود، دیگر نمیتواند تعجب کند، درست مانند مردگان است، و چشمانش تاریک و کمفروغ شدهاند."
در قانون انیشتین داریم : E=mc2 👈یعنی انرژی از بین نمیرود، تبدیل میشود. راستی انرژی ما به چی تبدیل میشه؟! به اخم کردن به تحقیر دیگری به عصبانیت به حسادت به افکار منفی؟ یا انرژیمون تبدیل میشه به لبخند به تشویق به خندیدن به افکار مثبت به همکاری به هم نوع دوستی به امید به...بیشتر
چند نکته خدمت دوستان کتاب جمع و جوری هست از مجموع نظرات و کارهای انیشتین و نظرات دیگران راجب این دانشمند بعد علمی خاصی نداره پس هرکس توی هر رشته و مقطع تحصیلی میتونه بخونه و اینم بدونین کتاب خیلی خلاصه وار گذشته...بیشتر
کتاب عالی بود حتما مطالعه کنین❤ فقط بعضی جاهاش غلط املایی داشت
ممنونم