معرفی و دانلود کتاب نسبیت pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
فرهنگ معاصر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نسبیت

نظریه نسبیت اینشتین که در یک قرن اخیر بسیاری از پیشبینی‌ها و پیامدهایش به‌تدریج ولی با صلابت محقق شده است در شمار یکی از مهم‌ترین و هیجان‌انگیزترین دستاوردهای ذهن بشر در تمامی عرصه علم است. «اسل استنارد» استاد ممتاز و بازنشسته فیزیکِ ذرات پرانرژی است. استنارد در کتاب «نسبیت» تلفیقی از مشاهدات آشنای روزمره و آزمایش‌های علمی را به کار می‌گیرد تا خواننده نیز بتواند به‌طور منطقی نظریه نسبت اینشتین را درک کند. تسلط نویسنده به موضوع و همچنین ذوق و استعدادش برای ساده‌سازی، این کتاب را برای خواننده عام نیز جذاب می‌کند. نویسنده در این کار ساده‌سازی را فدای دقت علمی نکرده و این یکی از نقات قوت کتاب است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نسبیت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنسبیت
فرمت کتابPDF

yasfati
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۱۲/۲۶

کتابی هست که پیش‌زمینه فیزیک نیاز داره یعنی میاد از فرمول های اولیه فیزیک در حد فرمول های دبیرستان استفاده میکنه برای توضیح دادن نسبیت ، ترجمه فوق‌العاده روان و بدون استفاده از کلمات زیادی تخصصی ، دیدگاه کلی بهتون...بیشتر