کتاب سرطان درمانی؛ گزارشهایی دربارهی پنجاه نوع سرطان (مجموعهای از تجربهها)
نویسنده:ماکس گرسون
مترجم:ماشاالله فرخنده
انتشارات:انتشارات نسل نواندیش
دستهبندی:
امتیاز:
از ۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب سرطان درمانی؛ گزارشهایی دربارهی پنجاه نوع سرطان (مجموعهای از تجربهها)
کتاب «سرطان درمانی» نوشته ماکس گرسون، گزارشهایی دربارهٔ درمان پنجاه نوع سرطان را در بردارد.
برای مبتلایان به بیماری سرطان، ترس از مردن و عدم توانایی انجام کارهای روزانه از سویی و مشکلات مالی برای افراد خانواده و سربار شدن برای دیگران از سوی دیگر شخص را در شرایط تحملناپذیری قرار میدهد.
ماشاالله فرخنده، مترجم کتاب که تحت درمان پزشکی به نام پروفسور هاکدهالردر آلمان بوده، وقتی از او میخواهد کتابی معرفی کند که برای ادامه درمانش، بتواند در خانه ازآن بهره گیرد، پروفسور کتابی را که اکنون پیش روی شما است به فرخنده معرفی میکند.
«سرطان درمانی» کتابی نوشته دکتر ماکس گرسون یکی از پزشکان مجرب و موفق آلمانی بود که اساس کارش بر تغذیه درمانی قرار داشت.
مترجم با استفاده از روش درمانی دکتر گرسون و کتابش توانست بر بیماری خود غلبه کند و از مرگ نجات یابد: «آنچه که در این کتاب آمده، پزشکی آن را نوشته که بیمارستان، پرستار، داروخانه و آشپزخانهٔ مناسب در اختیار داشته است، اما من به تنهایی رهنمودهایش را اجرا کردم که او سالها آنها را برای بیماران خود در بعضی از کشورها انجام داده بود؛ از اینرو گاه برای تهیه و ترکیب بعضی از داروهای پیشنهادی او با مشکلاتی مواجه میشدم و سعی میکردم به هر اندازهای که میتوانم به تهیهٔ مواد مورد نظر در این کتاب اقدام و خود را قانع کنم، نیز خوشحال هستم به گروهی تعلق دارم که قادرند با بدن خود رابطهای برقرار کنند و راهی را ادامه دهند که کمتر کسی جرأت ادامهٔ آن را داشته است.»
با استفاده از رهنمودهای این کتاب که مبتنی بر تغذیه است به زودی در شرایطی قرار خواهید گرفت که صحت و درستی این مطالب را با گوشت و پوست خود حس خواهید کرد و قدمهای اولیه، به شما این اعتماد به نفس و امیدواری را میدهد که بقیهٔ راه را ادامه دهید و به تدریج بر بیماری خود غلبه کنید. آنچه در این مسیر، مهم و سرنوشتساز به نظر میرسد این است که شما باید بدانید یک شبه بیمار نشدهاید و یک شبه هم سالم نخواهید شد؛ بنابراین برای خود اضطراب و دلهره درست نکنید و سعی کنید تا میتوانید از رهنمودهای این کتاب بهره ببرید و به مرور سرنوشت تندرستی خود را در دست گیرید..
اعجاز درمان با مواد معدنی، غلات و ویتامین ها
امیر قاسمی