کتاب می خواهی سالم شوی؟ قابلمه را فراموش کن!
معرفی کتاب می خواهی سالم شوی؟ قابلمه را فراموش کن!
میخواهی سالم شوی؟ قابلمه را فراموش کن! کتاب دیگری در حوزه تغذیه و سلامت از سید ماشاءالله فرخنده (کشفی) است. در کتاب قبلی که جلد اول این اثر محسوب میشود، نویسنده بر گیاهخواری انسان تاکید کرده و رژیم های مبتنی بر گیاهخواری و میوهخواری پیشنهاد کرده است. در این کتاب بر این نکته تاکید میکند که با وجودی که انسان گیاهخوار است اما هر نوع گیاه یا میوهای برای هر انسانی مناسب نیست.
او در این کتاب درواقع بر میوهدرمانی تاکید دارد و میوههای مناسب برای درمان بیماریهای گوناگون را معرفی میکند و فلسفه خوردن یا نخوردن مواد غذایی خاص برای بیماران مختلف را توضیح میدهد.
خواندن کتاب میخواهی سالم شوی؟ قابلمه را فراموش کن! را به چه کساانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به حوزه تغذیه و سلامتی و رژیمهای مبتنی بر خامخواری و گیاهخواری.
جملاتی از کتاب میخواهی سالم شوی؟ قابلمه را فراموش کن!
بعضی از بیماران ام.اس اضافهوزن دارند و برای اینکه بار اضافی را از روی مفاصل خود بردارند و سلسله عصبیشان را که در اثر وزن اضافی و تجمع آشغال و پسماندههای متابولیسمی اعمال حیاتی مختل شده است، دوباره فعال کنند، باید بیشتر سبزیجات، سالاد و میوههایی را مصرف کنند که هم از اسید کمی تشکیل شده باشند و هم اینکه رنگی نباشند.
بیشتر این بیماران که کلیههای ضعیفی دارند و ضعف کلیهها و عدم توانایی در بیرون راندن و خنثی کردن اسید اوریک، باعث به غارت رفتن مواد بازی استخوانها و مفاصل آنها شده است، باید از مصرف مرکبات و میوههای رنگین مانند آلبالو، گیلاس قرمز، انار، هندوانه و سایر سبزیجات رنگین مانند هویج و چغندر پرهیز کنند.
اصولاً بیماران ام.اس کسانی هستند که ذخایر قلیایی موجود در بین مفاصل آنها تحلیل رفته و نابود شده است پس باید سعی شود که این ذخایر حیاتی مجدداً به وسیله تغذیه اصولی جایگزین شود. تا جایگزین شدن این ذخایر نیاز است که بیمار با میوه، سبزیجات و مقداری پسته خام تغذیه کند و به مفاصل منجمدشده خود این فرصت را بدهد که دوباره حالت ارتجاعیاش را بهدست آورد.
بیمارانی داشتهام که روز اول با ویلچر به دیدن من آمده بودند اما پس از یک سال دوباره توانستند راه بروند و فعال شدند.
بهترین داروی دنیا تغزیه با این روشه من خودم 2 ماهه شروع کردم بهترین اتفاق زندگیم آشنایی با جلد 1 این کتاب بود دنیام عوض شد
یکی از کتابهایی بود که خیلی دنبالش میگشتم.ممنون از طاقچه به تمام کسانی که سلامتیشون واسشون مهمه توصیه میکنم این کتابو بخونن باخوندنش تمام باورهاتون درمورد تغذیه عوض میشه
کتاب فوق العاده خوبی هست. روش تغذیه من را کاملا تغییر داده. هر دو جلد کتاب را خوانده ام. به همه توصیه میکنم حتما بخوانید.
به نظر شخص من افتضاح بود
کتاب را نخریدم. اما با خواندن جزییات برام سوال پیش آمد که چرا طاقچه کتاب های غیر علمی و بدون رفرنس معتبر را در رده کتاب های سلامتی قرار می دهد؟ جامعه متخصص تغذیه دارد. این نویسنده ها با این