کتاب نامه های امام صادق (ع) به شیعیان
خواندن نظراتمعرفی کتاب نامه های امام صادق (ع) به شیعیان
زینب مهاجر در این کتاب، نامهها و توصیههای اخلاقی، فکری، رفتاری و اجتماعی امام صادق (ع) به شیعیان را گردآورده است.
امام صادق (ع) این نامهها را به اصحاب و پیروان خود نوشتهاند و سفارش کردهاند تا مضمون و محتوای آنها را به یکدیگر آموزش دهند، در آنها تأمل کنند و با عمل به آنها با امام تجدید عهد و پیمان کنند.
امام صادق (ع) فرمودهاند:
«به آنان که از من اطاعت کرده و به سخنانم عمل میکنند، سلام برسان و بگو: شما را به تقوای خدای عزوجل و پرهیزکاری در دین و کوشش در راه خدا و راستی در گفتار و برگرداندن امانت به صاحبانش و سجدهٔ طولانی و خوشرفتاری با همسایگان سفارش میکنم؛ زیرا حضرت محمد (ص) به همین منظور مبعوث شده است. به کسانی که به شما اعتماد میکنند، چه نیکوکار باشند یا بدکار، امانت را برگردانید؛ زیرا رسول خدا (ص) حتی به ادای سوزن و نخ سوزن [که ظاهرا کم ارزش است] فرمان دادهاند. صلهٔ رحم به جا آورید و در تشییع جنازه شرکت کنید و به عیادت بیمار بروید و حقوق دیگران را ادا کنید؛ زیرا به کسی از شما میتوان جعفری مذهب گفت که در دینش متّقی و نیز درست گفتار و امانتدار و با مردم خوشخو باشد. چنین شخصی با اینگونه کارهایش مرا مسرور میسازد و این است روش و آیین جعفری.»
توحید مفضل
محمّد مهدی رضایی
امام رضا علیهالسلام و زندگی: گزارشها و داستانهایی کوتاه از زندگی و شیوه رفتاری امام رضا علیهالسلاممهدی غلامعلی
غیبت امام مهدی (عج) از دیدگاه امام جعفر صادق (ع)ثامر هاشم عمیدی
سخنان حکیمانه و نصیحتهای پدرانهعبدالکریم حقشناس
سیروسلوک؛ منزل اوّل: یقظهآیتالله العظمی مظاهری
زندگی و سلوک علامه سید محمد حسین طباطبایینرگس علی مردانی
شرح حکمی الهینامه علامه حسنزاده آملیمحمد خیاط زنجانی
اقیانوسی عمیق از حقایق و مفاهیمی که باهاشون میشه بهترین زندگی رو سپری کرد... ذره ذره بخونید و باهاش زندگی کنید، تک تک جملات حکمت و دریچهای به سوی نورند... 👌
بسیاااار عااالی.واقعا دین واقعی اسلام توی همین سخن ها بود.پیشنهاد میکنم حتمااا بخونید.کوتاهه ولی در همین حد هم خیلی مفیده.و به نظر من چندین مرتبه باید خونده بشه تا توی ذهنمون بمونه و بهش عمل کنیم.
بسیار عالی خیلی دنبال یک چنین کتابی بودم متاسفانه ازین کتابها کمتر دیده میشه . بخونید و عمل کنید من که خیلی خوشم اومد سپاس از نویسندش
کتاب بسیار شیواییست.و جذاب. درود خداوند بر صادق آل محمد علیهالسلام. پیشنهاد مطالعه🍃🌸
خیلی ساده و روان ارزش و مکتب شیعه رو بیان کرده ، حتما مطالعه کنید
عالیه پیشنهاد می کنم حتما بخونید