دانلود و خرید کتاب روزه سلوک پرهیزکاران آیت‌الله العظمی مظاهری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب روزه سلوک پرهیزکاران

کتاب روزه سلوک پرهیزکاران

معرفی کتاب روزه سلوک پرهیزکاران

«روزه سلوک پرهیزکاران» نوشته مرجع عالیقدر حضرت آیة‌الله العظمی مظاهری (مدظله العالی) است که به موضوع اهمیّت ماه مبارک رمضان، روزه، شب‌های قدر و احکام روزه و استفتائات آن پرداخته است.

روزه یکی از مهم‌ترین اعمال عبادی مسلمانان و یکی از واجبات دین مبین اسلام به شمار می‌رود.

(یا أیهَا الَّذِینَ آمَنُوا کتِبَ عَلَیکمُ الصِّیامُ کمَا کتِبَ عَلَی الَّذِینَ مِن قَبلِکم لَعَلَّکم تَتَّقُونَ۱)

ای کسانی که ایمان آورده‌اید، روزه بر شما مقرّر شده است، همان‌گونه که بر کسانی که پیش از شما بودند،‌ مقرّر شده بود؛ باشد که پرهیزکاری کنید.

همان طور که هر عمل عبادی نتایجی در بر دارد، روزه نیز دارای فوائد فراوانی است که با توجه به آیهٔ شریفهٔ فوق، مهم‌ترین آن فوائد، نائل شدن روزه‌دار به مقام تقوا و پرهیزکاری می‌باشد. اما روزه‌ای می‌تواند موجب نیل انسان به این مقام شود که علاوه بر صحّت فقهی، از حقیقت و کمال معنوی برخوردار بوده و دارای صحّت اخلاقی نیز باشد.

مجموعهٔ حاضر که در سه فصل تنظیم شده است، به تبیین شرایط و لوازم صحّت و کمال روزه در دو بعد اخلاقی و فقهی می‌پردازد.

فصل اوّل کتاب شامل گزیدهٔ بیانات اخلاقی مرجع عالیقدر حضرت آیة الله العظمی مظاهری «مدّظلّه‌العالی» پیرامون اهمیّت و اسرار روزه و فضائل ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر می‌باشد.

در فصل دوّم، احکام روزه ـ که عیناً از چاپ دهم رسالهٔ «توضیح المسائل» معظّم‌له استخراج گردیده است ـ بیان گردیده است.

فصل سوّم نیز سؤالات شرعی و استفتائات مربوط به روزه و پاسخ‌های حضرت آیة الله العظمی مظاهری «مدّظلّه‌العالی» را دربر می‌گیرد.

امید آنکه ارائهٔ این کتاب، رضایت حضرت احدیّت «جلّ‌وعلا» را فراهم آورده و برای سیر و سلوک پرهیزکاران مفید و مؤثّر واقع شود.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
خداوندمتعال در حدیث قدسی فرموده است: اَلصَّومُ لِی وَ اَنَا اُجزَی بِهِ روزه برای من است و من خود پاداش آن هستم.
مصطفی
انسان آرام آرام باید به جایی برسد که دل او نیز روزه باشد؛ یعنی غیر خدا را وارد آن نکند و تمام توجه انسان به ذات باری‌تعالی باشد.
shariaty
زمین و آسمان وسعت مرا ندارند. تنها قلب بندهٔ مؤمنم است که می‌تواند مرا در خود جای دهد.
محمدرضا میرباقری
یکی از شروط قبولی روزه، حفظ حقوق اجتماعی سایر مسلمانان است و اینکه در روایات آمده تمام اعمال و حرکات روزه‌داران حتی خواب در این ماه به حکم عبادت پروردگار است در صورتی خواهد بود که وی از غیبت، تهمت، دروغ و شایعه‌پراکنی و دیگر محرمات اجتناب ورزیده باشد.
مصطفی
روزه حکمت را به ارث می‌گذارد و حکمت، معرفت را و معرفت، یقین را؛ پس چون بنده به یقین نائل شود، سختی و آسایش زندگی برای او تفاوتی ندارد.
محمدرضا میرباقری
انسان آرام آرام باید به جایی برسد که دل او نیز روزه باشد؛
محمدرضا میرباقری
در حدیث معراج آمده است که پیامبراکرم (ص) از خداوند متعال سؤال کرد: ای پروردگار من، میراث روزه چیست؟ خداوند فرمود: روزه حکمت را به ارث می‌گذارد و حکمت، معرفت را و معرفت، یقین را؛ پس چون بنده به یقین نائل شود، سختی و آسایش زندگی برای او تفاوتی ندارد.
shariaty
فرصت کم‌نظیر شب‌های قدر، برای پیشرفت سیر و سلوک، بسیار مفید است. بندگان می‌توانند با استفاده از این ماه مبارک، بر نفس امّاره مسلط شوند و به جای اینکه خادم نفس اماره باشند، آن را تابع خود کنند. در این صورت، دنیا و آخرت آنان تأمین خواهد شد.
مصطفی
ارزش یک ماه روزه، تلاوت قرآن و نماز شب، اگر با غرور، ریا و خودنمایی همراه شود، از میان می‌رود.
محمدرضا میرباقری
روزهٔ صحیح با روزهٔ مقبول فاصلهٔ زیادی دارد. روزهٔ صحیح آن است که قضا و کفاره را ساقط می‌کند، اما روزهٔ مقبول، علاوه بر شرایط صحت روزه، به امور دیگری نیز نیازمند است. از جمله اینکه تمامی اعضاء و جوارح انسان باید روزه باشند.
shariaty
در روایتی از پیامبر اکرم (ص) وارد شده است که: إِنَّ لِرَبِّکمْ فِی أَیامِ دَهْرِکمْ نَفَحَاتٍ أَلَا فَتَعَرَّضُوا لَهَا خداوند متعال گاهی فرصت‌هایی را ـ و به تعبیر روایت نسیم‌هایی را ـ در زندگی انسان قرار می‌دهد که انسان بایستی خود را در معرض این نسیم‌ها قرار دهد و الاّ خسارتی می‌بیند که به آسانی قابل جبران نیست. یکی از این فرصت‌های مبارک، روزها و شب‌های ماه مبارک رمضان است. این فرصت به اندازه‌ای مقدّس و با برکت است که پیامبر اکرم (ص) در مورد آن فرمودند: مردم، ماه خدا با برکت و رحمت و آمرزش به شما رو کرده است، ماهی است که پیش خدا بهترین ماه است و روزهایش بهترین روزها و شب‌هایش بهترین شب‌ها و ساعاتش بهترین ساعات
مصطفی
توجّه داشتن و غافل نبودن اولین گام در سیر و سلوک است. استاد بزرگوار ما علامهٔ طباطبایی (ره) هنگام جان دادن این جمله را مرتب تکرار کردند و از دنیا رفتند: توجّه، توجّه، توجّه.
shariaty
حضرت موسی (ع) برای مناجات با خداوند می‌رفتند. در راه یک انسان بی‌حیا گفت: به خدا بگو چقدر من گناه کنم و تو مرا عذاب نکنی؟! حضرت موسی به مناجات رفتند و هنگامی که خواستند برگردند خطاب شد: چرا پیام بنده‌ام را نمی‌دهی؟ گفت: خجالت می‌کشم! خطاب شد: به او بگو من بالاترین بلا و عذاب را به تو داده‌ام، متوجّه نیستی. بعد خطاب شد آیا از نماز و مناجات با من لذّت می‌بری؟ همین قدر که شیرینی مناجات را از دل توبرده‌ام، بالاترین بلا را داری.
فرسا
روزه تنها خودداری از خوراک و نوشیدن نیست. به درستی که خداوند روزه را حجابی در برابر کارهای زشت و گفتارهای ناروا قرار داده است،‌ زیرا این‌گونه کارها نیز روزه را باطل می‌کنند. چه اندک‌اند روزه‌داران و چه بسیارند گرسنگان!
فرسا
در اهمیت روزه همین بس که خداوندمتعال در حدیث قدسی فرموده است: اَلصَّومُ لِی وَ اَنَا اُجزَی بِهِ روزه برای من است و من خود پاداش آن هستم.
فرسا
لا یسَعُنِی أرضِی وَ لا سَمَائِی وَ لکِن یسَعُنی قَلبُ عَبدِی المُؤمِنِ زمین و آسمان وسعت مرا ندارند. تنها قلب بندهٔ مؤمنم است که می‌تواند مرا در خود جای دهد.
فرسا
رابطه با خدا خصوصاً به وسیله قرآن، انسان را به جایگاه والایی می‌رساند. با این رابطه، انسان از شرور شیاطین انس و جن و تمامی شیاطین و حتی نفس، حفظ می‌شود. رابطهٔ مداوم با قرآن برای سیر و سلوک بسیار مفید است، موجب عاقبت به خیری و تأمین آتیه می‌شود، برای رفع گرفتاری‌ها و مشکلات کارگشاست و برای تأمین یک زندگی آرام و مطمئن، سودبخش است.
shariaty

حجم

۱۴۹٫۳ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۸۶ صفحه

حجم

۱۴۹٫۳ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۸۶ صفحه

قیمت:
۱۰,۰۰۰
تومان