کتاب انتخاب عشق؛ ورود به رابطهای جدید و آگاهانه
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب انتخاب عشق؛ ورود به رابطهای جدید و آگاهانه
«تنها یک راه به بهشت هست؛ بر روی زمین، ما آن را عشق مینامیم.»
باربارا دیآنجلیس معروف این بار هم با کتاب پرفروشش به استقبال زیباترین موهبت زندگی بشر رفته است؛ عشق، عشق و عشق، هدیهای همیشگی است که او در کتابهایش به شما میدهد. باربارا میگوید: «من قول دادم تا زندگیام را صرف خدمت کردن به عشق، تسلیم شدن به عشق، آموختن و زیستن با عشق کنم. بیش از چهل سال از زندگی من، صرف ایستادن بر سر پیمان معنوی و یاری دادن به دیگران گذشته است تا خود را بیدار نگهدارند و به دیگران نیز در این راه، یعنی راه بیداری، یادآوری و یافتن راه عشق یاری برسانند.»
«انتخاب عشق» کتابی درباره عشقورزیدن آگاهانه در تمام ابعاد زندگی است. وقتی از راههای دشوار زندگی گذر میکنید و با چالشهای پیشبینی نشده روبهرو میشوید، این عشق است که به موهبت نجاتدهندهای برای شما تبدیل میشود. عشقی که برای داشتن آن نیاز ندارید با فرد خاصی رابطه عاشقانه داشته باشید بلکه عشق آتشی است که از درون شما میجوشد. دیآنجلیس در این کتاب بر نیاز امروزین بشر به عشقورزی تاکید کرده است. او معتقد است اکنون بیش از هر زمان دیگر، انتخاب عشق یک عمل جدی معنوی و خدمت بزرگی به سیارهٔ ما و نوع بشر است.
باربارا در این کتاب سه بخشی با تمرینات و فعالیتهایی که در مسیر عشقورزی معرفی میکند، شما را از موهبت بزرگ عشق بیش از پیش بهرهمند میسازد و کمک میکند که آن را نه با قوای ذهنی بلکه با اعماق وجود خود درک کنید، آن را با عمل خود همراه کنید تا حکمتی را که از این ادغام ظهور پیدامیکند، بهتمامی دریابید.
کتاب «انتخاب عشق» نیز مانند هر هدیهای برای این نیست که تنها نگاهی به آن بیندازید و تحسیناش کنید بلکه برای این است که آن را باز کنید، از آن بهرهمند شوید و با آن زندگی کنید.
عشق را بجویید تا بیابید (عشق و شور زندگی)
باربارا دیآنجلیس
اشتباهات یک زن؛ جلد دومام. سوسا
قلبمان را به روی مردان بگشاییمفاطمه باغستانی
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
تحول روح، تجلی عشقباربارا دیآنجلیس
اعتماد به نفسباربارا دیآنجلیس
اعتماد به نفس؛ دستیابی به آن و زندگی با آنباربارا دیآنجلیس
آیا تو آن نیمه گمشدهام هستی؟باربارا دیآنجلیس
آیا تو آن گمشدهام هستی؟باربارا دیآنجلیس
تاریخ فلسفه غرب (جلد چهارم، فلسفه در جهان جدید)
آنتونی کنی
راه و رسم جهاندیوید فرامکین
زایش ذهنگری مارکوس
ترجمه بسیار ضعیفی داره. ولی درکل کتاب خوبیه
محتوای کتاب عالی کاش صوتی این کتاب هم بود که میشد دوباره گوش کرد به نوشته ها
خیلی کتاب پرباری بود نکات جدیدی برای من داشت من اول این کتاب رو برای پیدا کردن یک عشق زمینی انتخاب کردم اما دیدم داستان عشق خیلی وسیع تر از این حرف هاست و برای من نکته جالبش اینجا بود
نویسنده کتاب مورد تحسیت قرار گرفته.نوشته هایش خوب است اما اغراق گویی گاهی اوقا آدم را دلزد میکند.به علاوه اینکه انقدر که تعداد صفحات زیاد است آدم حوصله اش سر رفته و نمیخواند. بهتر است کتاب واقعی اش خریداری شود