خواندن نظراتمعرفی کتاب نگاهی به تاریخچه و تفکرات جریانات «شبهحجتیهای» (مجموعهی آنچه گذشت جلد چهارم)
«نگاهی به تاریخچه و تفکرات جریانات «شبهحجتیهای» جلد چهارم از مجموعهٔ هشت جلدی آنچه گذشت سوره مهر است. این مجموعه تلاشی چهار ساله است برای توصیف و تحلیلی جدید در تاریخنگاری معاصر که بر مبنایِ دشمنشناسی در اسلام تهیه و تنظیم گردیده است.
در این هشت جلد تلاش شده با شیوهای جدید ابعاد پیچیدهٔ رفتار علیه حاکمیت توحیدی، از درون حاکمیت و تابعین آن در ساحتهای گوناگون مورد کاوش قرار گیرد و برای این کار از روابط نشانهشناسانه در ارائه مفاهیم استفاده شده و موضوعات از وجوه گوناگون و به شکل مجموعه مقالات کوتاه مورد بررسی قرار گرفته است، حاصل مجموع مطالب ارائه شده؛ فهمی از دشمنی علیه یک حقیقت تاریخی و تحلیلی مستند بر جریان تاریخ انقلاب اسلامی در وجوه گوناگون است؛ شخصیتهای علیه حاکمیت و تطوّر و تبدیل آنها، جریانهای سیاسی و تحولات و دیدگاهها، شخصیتهای انقلابی و پیشرو در تبیین انقلاب اسلامی با دیدگاهی جهانی، که به مقابله با این دشمنی پرداخته و شهید شدهاند.
اولین مقالهٔ این مجموعه به معرفی تفکرات سیاسی مجموعه مدارس علوی تهران و تاریخچهٔ ارتباط آنها با انجمن حجتیّه میپردازد. از آنجا که سیّد حسن ابطحی از آن دسته افرادی بود که برخی از تفکراتش به انجمن حجتیّه شباهت داشت، مقالهٔ دوم این کتاب، به بررسی گوشهای از تشابهات فکری ابطحی و انجمن پرداخته است. در مقالهٔ سوّم کتاب حاضر، حجتالاسلام استاد مهدی مسائلی به بررسی یکی دیگر از جریانهای شبه حجّتیهای پرداخته است. «جریان شیرازیها» که بعضی از مختصات فکری و رفتاریشان با انجمن حجتیّه کاملاً همسو و مشترک است.
آمریکای جهان سوم
افول قدرت آمریکاایمنیوئل موریس
جایگاه فلسفی اخلاق در تحلیل فیلمجواد امین خندقی
عکس انتخاباتی با کت دکتر احمدی نژادمحمدرضا سرشار
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
***مطالعه نسخه چاپی*** کتاب خوب و مفیدی است.
در ادامه مطالعه کتاب اول مطالعه این کتاب بسیار مفید بود…..مطالعه این کتاب رو به تمامی خانواده هایی که فرزندانشون در مدارس انجمنی که بسیار هم بسط و گسترش پیدا کردن تحصیل می کنن پیشنهاد می کنم…..تا با دید باز