معرفی و دانلود کتاب غبار در خرداد pdf + خلاصه رایگان

نشر شهید کاظمی
categoryدسته‌بندی:
تاریخ معاصر ایران

معرفی کتاب غبار در خرداد

جواد موگویی به روایت روزهای پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ پرداخته و تلاش کرده به ابهامات و سوال‌ها در خصوص این دوره غبارآلود از تاریخ معاصر ایران پاسخ دهد؛ حاصل این تلاش در کتابی با عنوان غبار در خرداد منتشر شده است.

درباره کتاب غبار در خرداد

جواد موگویی تاریخ شفاهی انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ را در کتاب غبار در خرداد، روایت کرده است. او برای تالیف این کتاب به گفت‌وگو با بسیاری از افراد تاثیرگذار در این انتخابات همچون فائزه هاشمی، عطریان‌فر، ابطحی، حداد عادل، محمد سلیمانی، روح الامین، کواکبیان، حمید رسایی، حسن بیادی، پرویز سروری، علی اصغر زارعی، علاالدین بروجردی و حسین طلا نشسته است. نقطه قوت این اثر را باید پرهیز از کلیشه‌گویی و نگاهی نو به این حادثه تاریخی دانست. موگویی در کتاب غبار در خرداد به دنبال دلایل جنجالی شدن انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم است. جنایات کهریزک، ورود لغاتی چون فتنه‌گر و عمار به ادبیات سیاسی کشور، نماز جمعه ۲۹ خرداد و ........... مسائلی هستند که او در این کتاب به آن‌ها پرداخته است. باید خاطرنشان ساخت نگارش کتاب پیش‌رو بیش از 5 سال زمان برده است.

خواندن کتاب غبار در خرداد را به چه کسانی پشنهاد می‌کنیم؟

مطالعه کتاب غبار در خرداد به علاقمندان تاریخ به‌ویژه تاریخ معاصر پیشنهاد می‌شود.

جملاتی از کتاب غبار در خرداد

در مرداد ۱۳۸۸ خبری درباره کشته شدن سه تن از دستگیرشدگان حواد ۱۸ تیر در یکی از بازداشتگاه‌ها، در اینترنت و محافل سیاسی منتشر شد. ابتدا تصور می‌شد این خبر هم مانند هزاران شایعه که تا آن روز تولید و منتشر شده بود، دروغ از آب در می‌آید و فراموش می‌شود. اما مستندات عکس و هویت کشته شدگان و خانواده‌هایشان صحت خبر را تایید می‌کد. از قرار معلوم یکی از بازداشت‌شدگان اعزام شده به بازداشتگاه کهریزک شرایط وحشتناک آنجا را به اطلاع مسئولان بیت رهبری رسانده بود و ایشان هم بلافاصله دستور تعطیل کردن آنجا را صاد کرده بودند.

برای مطالعه‌ی جمله‌های بیشتری از کتاب غبار در خرداد، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.

فهرست کتاب غبار در خرداد

• اتا شکنجه
  • رابین هود ۸۴
  • ماجرای کهریزک
  • دولت وحوت ملی

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب غبار در خرداد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۹/۰۴
فرمت کتابPDF

سیّد جواد
۱۳۹۹/۰۸/۲۳

کتاب ۳۲۶ از کتابخانه همگانی، کتاب، مجموعه ی گفت و گو با ۱۵ تن از شخصیت های سیاسی مرتبط با انتخابات سال ۸۸ است که هرکدام از آنها از منظر خود به قضیه نگاه کرده و وقایع را تحلیل نموده است....بیشتر