کتاب حقایقی پیرامون انجمن حجتیه
معرفی کتاب حقایقی پیرامون انجمن حجتیه
انجمن خیریه حجتیه که در دهه اول انقلاب شکل گرفت و با وجود معروفیتی که دارد کمتر به آن پرداخته شده است. در کتاب حقایقی پیرامون انجمن حجتیه، اثر رضا اکبری آهنگری، درباره نقش این انجمن در تاریخ معاصر ایران خواهید خواند.
درباره کتاب حقایقی پیرامون انجمن حجتیه
در این کتاب نه درسگفتار درباره تاریخچهها و اندیشههای انجمن حجتیه به ضمیمهی متن کامل مناظرهی رضا اکبری با یکی از سران انجمن را میخوانید.
انجمن حجتیه از گروههایی است که در بیش از نیم قرن گذشته در بحثهای مهدویت به نوعی در کانون توجه بودهاند. سابقۀ شکل گیری این گروه به جریانهای دهۀ ۱۳۲۰ ش تا میانههای دهۀ ۳۰ در جامعۀ ایران برمی گردد.
خواندن کتاب حقایقی پیرامون انجمن حجتیه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به تاریخ معاصر ایران را به خواندن کتاب حقایقی پیرامون انجمن حجتیه دعوت میکنیم
بخشی از کتاب حقایقی پیرامون انجمن حجتیه
برخی از انجمنیها معتقد بودند که حضرت امام زمان (علیه السلام) در خواب به آقای حلبی این را امر کردهاند که شما یک گروهی را تشکیل بدهید که این را برخی مطرح کردهاند. آقای حلبی سخنانی داشت که اینگونه ذهنیّت ها را برای اعضای انجمن ایجاد میکرد. یک فایل صوتی از آقای حلبی وجود دارد که از صحبتهای ایشان کاملا مشخص است که در جمع سران انجمن و برای بعد از سال ۴۹ است. یعنی جلسه سخنرانی برای عموم مردم نیست، بلکه همه انجمنی هستند. ایشان در این سخنرانی در مورد تاسیس انجمن توسط امام زمان (علیه السلام) میگوید: «به والله که قسم شرعی است هریک قدمی که شما بر میدارید، هریک نفر دوست حضرت را که نگه میدارید، هر یک نفر دشمن حضرت را که میکوبید، قلب مبارک حضرت از شما خوشحال میشود. در حق شما دعا میکند. من این ادعا را نمی توانم بکنم، چون آثار و شواهد بر من روشن نیست. ولی مطمئنم که الان حضرت در هرجای روی زمین هستند... للّه که قسم شرعی است چشمش به شماست. چشمش به تهران است به این جمعیت است. نشستند جوانها با یک حال علاقه به حضرت، اسم حضرت برده میشود گریه میکنند میگویند بیا بیا ما مهیّا هستیم. حضرت شما را میبیند، نظر دارد به شما. خوشا بر احوال شما. الآن سایه آن حضرت بر سر شما افکنده شده است.