کتاب قضاوتهای امیرمؤمنان حضرت علی علیهالسلام
معرفی کتاب قضاوتهای امیرمؤمنان حضرت علی علیهالسلام
آنچه به عنوان قضاوتهای امیرمؤمنان حضرت علی علیهالسلام میخوانید شگفت، جذاب و حیرتآور است.
از مقدمه نویسنده:
سپاس خدایی را که به حقّ داوری میکند: « وَاللَّهُ یَقْضِی بِالْحَقِّ » و درود بر پیامبرش ـ که او را برای داوری عادلانه بین مردم برگزید ـ و درود بر خاندان پیامبرش ـ که دادگسترند و قضاوت به فرمان خدا کنند ـ به ویژه پسر عمویش امیرالمؤمنین علیهالسلام که فرمود:
اگر بر کرسی قضاوت بنشینیم، بین پیروان تورات (یهودیان) با تورات آنان، بین پیروان انجیل (مسیحیان) با انجیل آنان و بین پیروان قرآن (مسلمانان) با قرآن آنان قضاوت میکنم و این کتابهای آسمانی به سخن خواهند آمد که علی علیهالسلام براساس ما قضاوت کرده است.
دوست و دشمن اعتراف کردهاند که او شایستهترین فرد برای قضاوت بین مردم است. خلیفه دوم، عُمَر، بارها در مشکلات اعتراف کرد: اگر علی علیهالسلام نبود، عُمَر هلاک میشد و علی علیهالسلام اندوهش را برطرف ساخت.
السلام علیک یا امیرالمومنین🌹
متن کتاب تنها حاوی قضاوت های امیرالمونین علیه السلام نیست و مطالب دیگری که بیانگر منحصر به فرد بودن هوش و اندیشه ایشان رو هم به همراه داره.
کتابی بسیار زیبا و پر مفهوم حتماً توصیه میکنم مطالعه شود ارزشش رو داره
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب🌸🌱
عالی، عالی
فوق العاده بوددددد😍😍😍😍
السلام علیک یا امیرالمؤمنین 🤍
درود و رحمت خداوند متعال بر امیر مومنان حضرت علی (ع).چیزی که من درباره حضرت علی برای خودم مجسم کرده بودم،رافت و مهربانی مطلق بود که چنین چیزی اشتباه است.در این کتاب با قضاوت های عادلانه و ماهرانه حضرت علی
چاپی اش را چگونه سفارش بدم؟ چون پایین نوشته قیمت چاپی
عالی