کتاب مقابله با پیمان شوم
خواندن نظراتمعرفی کتاب مقابله با پیمان شوم
«مقابله با پیمان شوم» نوشتهی داود امیریان (-۱۳۴۹) و با تصویرگری سیدمصطفی حسینی، در قالب داستانی مصور به گوشههای کمتر دیدهشدهی زندگانی پیامبر اسلام (ص) میپردازد.
شهری پر از مهربانی و مبارزه
جستجوگران شمشیر عدالتداوود امیریان
زینبمریم تنباکویی
گردان قاطرچی هاداوود امیریان
فراموشانداوود غفارزادگان
روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۴ ـ دوشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۳ ـ پنج شنبه ۲۳ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۲ ـ چهارشنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۱ ـ سه شنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۰ ـ دوشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۹ ـ یک شنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۸ ـ شنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۷ ـ پنج شنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۶ ـ چهارشنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۵ ـ سه شنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۲
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
من هنوز کامل نخوندمش ولی عالیه هر چیزی که داوود امیریان بنویسه فوق العاده است لطفا از کتابای داوود امیریان بازم بذارید
داوود امیریان عموی من هستش افتخار میکنم چنین عمویی دارم
عاشق این کتابم
عالییییییییییییییییییییییییییی👌👌 باید همه ی نوجوونا هر سه جلدشو بخونن تا با پیامبر و امام علی و اصحاب و با زندگی پیامبر آشنا بشن 😍🤩
این کتاب خیلی خوبه واسه بخش داره که اولین بخشش در مصاف گرگ هاست و دومیش شهری پر از مهربانی و مبارزه و کتاب سوم همینه همش رو هم داوود امیریان نوشته که خیلی قشنگه .
واقعا شیفته این سری کتاب سه جلدی شدم هم محتوا مستنده و هم نوشتار سلیسه واقعا جذابیت داشت برام