کتاب در مصاف گرگها
خواندن نظراتمعرفی کتاب در مصاف گرگها
«در مصاف گرگها» نوشتهی داود امیریان (-۱۳۴۹) و با تصویرگری سیدمصطفی حسینی، اثری از مجموعهی زندگانی حضرت محمد است که در قالب داستانی مصور به گوشههای کمتر دیدهشدهی زندگانی پیامبر اسلام (ص) میپردازد.
مقابله با پیمان شوم
خداحافظ کرخهداوود امیریان
جام جهانی در جوادیهداوود امیریان
پایگاه سریداوود امیریان
ایرج خسته استداوود امیریان
روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۴ ـ دوشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۳ ـ پنج شنبه ۲۳ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۲ ـ چهارشنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۱ ـ سه شنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۸۰ ـ دوشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۹ ـ یک شنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۸ ـ شنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۷ ـ پنج شنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۶ ـ چهارشنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۲روزنامه خراسان ـ شماره ۲۱۳۷۵ ـ سه شنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۲
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب راوی داستان هایی از زندگی پیامبر هست و قلم نویسنده در عین زیبایی ساده و روونه. برخلاف بعضی کتابهای خشک که فقط میخوان یه اطلاعاتی اضافه کنن، این کتاب به صورت داستانی نوشته شده و همین لحن سادش باعث
داوود امیریان نویسنده خوبیه و کتاب هاش رو نوجوان ها خیلی می پسندند
عالییی
سلام ممنون طاقچه. من این کتاب رو دیروز خریدم و چون عادت و میلی به کتاب الکترونیک نداشتم، به اون توجه نمی کردم ولی امروز با کمی خوندن انقدر جذبش شدم که ۲۴۰ صفحه رو تو ۴ یا ۳ ساعت تموم
عالیه👌👌👌👌 حتما بخونید
عالی بود از آقای امیریان عزیز بی نهایت سپاس
عالی
خیلی خوب پیشنهاد می کنم مطالعه کنید عالیه . این کتاب دو تا داستان دیگه هم داره اول در مصاف گرگ ها بعد شهری پر از مهربانی و مبارزه و بعد مقابله با پیمان شوم به این ترتیب بخونید خیلی
کتاب خوبی هست حتما هر ۳ تاشو بخونین کلا آثار آقای امیریان خوبه و جذاب مخصوصا دفاع مقدس
خیلی زیبا بود ، اینکه فقط درمورد پیامبر نبود و قصه های پیرامون رو هم با متن روان و زیبا توضیح داده بود خیلی خوب بود.نویسنده هم بلد بود چجوری مخاطب رو بشونه که متوجه گذر زمان نشه ، اگر