کتاب شیمی چیست؟
معرفی کتاب شیمی چیست؟
«شیمی جیست» چشم شما را به روی جهانی شگفتانگیز میگشاید. جهانی پراهمیت از نظر اندیشهورزی و اقتصاد. جهان شیمی. شیمی آوازهای خوشایند ندارد و شنیدن نام این علم ذهن را به یاد مسایل و مشکلات بسیار زیستمحیطی میاندازد؛
مواد شیمیایی خطرناک که به طبیعت نشت میکنند و در دشتهای سرسبز و پوشیده از شقایقها و پروانهها فاجعه میآفرینند، کرانههای رودخانهها را که زمانی رویشگاه آویشن وحشی بود به شورهزاری مرده تبدیل میکنند، لجنهایی سمی و تودههای گندآلود را در نهرهایی بر جا میگذارند.
پیتر اتکینز در این کتاب تمام این مسایل را به چالش میکشد و شما را دعوت میکند که با نگاهی نو و بیتعصب، دوباره به شیمی نظری بیفکنید، تا همهٔ آن خاطرات و تلقیها زدوده شود و جایش را درک و فهم بگیرد.
اتکینز در این کتاب چهان را از چشمان یک شیمیدان به شما نشان میدهد تا مفاهیم اصلی آن را بفهمید،و ببینید که شیمیدان نه تنها در آسودگی مادی ما که در فرهنگ انسانی نیز سهیم است.
او در این کتاب توضیح میدهد که شیمیدانها چگونه میاندیشند و چگونه آن چیزی که آنان از ماده بر ما آشکار میکنند ـ هر شکلی از ماده، از سنگ گرفته تا آدمی ـ به دریافت ما از جهان سرخوشی میبخشد او نشان میدهد شیمیدانان چگونه یک شکل از ماده را میگیرند، چه بسا مکیده یا کندهشده از دل زمین یا برگرفتهشده از آسمان، و آن را به شکلی دیگر در میآورند، تا شاید پوشاک ما شود، خوراک ما شود، سبب راحتی ما شود.
اتکینز ما را در این اندیشه سهیم کند که شیمی زیرساختار جهان مدرن را فراهم میسازد. عملا هیچ چیزی در زندگی هرروزه نیست که دست شیمی بر سرش کشیده نشده باشد یا بر پایهٔ موادی نباشد که شیمی آفریده است.
من هم شیمیست هستم و هم مترجم. از قبل هم با کارهای آقای رامین رامبد آشنایی دارم. بنظرم ترجمه بد نیست ولی ویرایش نشده. اگ خود ایشون بعد از اینکه ترجمه تموم شد متن رو از اول میخوند و خودش
سرشار از غلط های املائی و حروف از هم گسسته است، نظر مازیار لطف کنید مجدد ویرایش و منتشر کنید.
کتاب خوبیه. البته هنوز تمومش نکردم. بعد از سالهای مدرسه این اولین بار بود درباره شیمی کتاب میخوندم. کتاب راحت خونده میشه و مفاهیم ابتدایی رو خوب توضیح میده. اما بعضی جاها حس کردم کنگ نوشته شده و گاهی هم
خوبه . مشکل اساسیش توی ترجمه هست . ترجمش روان نیست .
ترجمه واقعا افتضاحه و پر از غلط دستوری و املایی. مگه قبل از انتشار کتاب ویراستار کتاب رو تایید نمی کنه که این همه اشتباه تو متن کتاب هست
اتکینز که سالاره تک تک نظراتش قابل خوندن و احترامه
کتاب از نظر کیفیت ترجمه در حد افتضاحی پایین هستش .چند بار سعی کردم بخونمش ولی واقعا غیر قابل خواندن بود متاسفانه
بسیار عالی در عین حال مختصر مفید
خیلی خوب بود