معرفی و دانلود کتاب سفر به مرکز زمین + خلاصه رایگان

کتاب سفر به مرکز زمین

۴.۴(از ۳۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سفر به مرکز زمین

می‌گویند داستان‌های ژول‌ورن رویاهایی هستند که به حقیقت پیوسته‌اند. در این داستان، اکسل که شیفته قضایای علمی است، تحت تاثیر نظریه عموی دانشمندش قرار می‌گیرد. آنها تصمیم می‌گیرند برای اثبات نظریه عمو دست به خطر بزنند و به مرکز زمین سفر کنند. جایی که موجوداتی عجیب‌الخلقه و دنیایی حیرت‌انگیز در انتظارشان است. ژول ورن که در سال ۱۸۲۸ در نانت فرانسه به دنیا آمد هم‌چنان یکی از مشهورترین نویسندگان دنیاست. ژول، پیش از آن‌که اولین داستان ماجراجویانه‌اش را در پاریس در سال ۱۸۶۲ به چاپ برساند، درس حقوق خواند. از آن سال به بعد، تا زمان مرگش، سالی یک رمان نوشت. گفته می‌شود کتاب‌هایش رؤیاهایی هستند که به حقیقت پیوسته‌اند. زیرا او در آن‌ها شگفتی‌های اختراعات مدرن مانند زیردریایی، هواپیما و تلویزیون را سال‌ها پیش از اختراع‌شان شرح داده است.
معرفی این کتاب در تاریخ ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سفر به مرکز زمین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سفر به مرکز زمین
قیمت کتاب:۱۲۵۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کتاب باز، مجموعه رمان‌های بزرگ جهان، مجموعه اقتباس سینمایی

Mohammad
۱۴۰۱/۰۴/۲۵

(۴-۲۹-[۷۰]) نویسنده انقد خوب و با جزئیات دنیای زیر زمینی و اتفاقاتش رو توصیف کرده که آدم هر لحظه حس میکنه خودشم همونجاست و اون اتفاقات و هیجانات رو داره تجربه میکنه؛ یک سری شباهت ها هم با عصر یخبندان ۳...بیشتر

amirreza🎭
۱۳۹۹/۰۱/۱۸

جالب بود

avin
۱۳۹۹/۰۱/۳۰

من کتاب اش رو ۳۰ تومن از کتاب فروشی خریدم عالی آدم رو با خودش میبره تو کتاب اگه وسط کتاب خوندن چشم ها تو ببندی قشنگ میری تو کتاب واقعن یکی از بهترین کتاب هام بود من خوشم اومد...بیشتر

علی

۱۳۹۹/۰۱/۲۹

👌👌👌

توکلی
۱۳۹۹/۰۵/۰۹

خیلی عالی بود. من دو بار خوندمش.

silent
۱۳۹۸/۰۵/۲۷

این کتابش خوبه اما کاملش یک چیز دیگه است کاملشو از کتاب فروشی 30تومن گرفتم 552صفحه اس

نویسنده
۱۴۰۳/۰۶/۰۷

مگه میشه در مورد ژول ورن نظر داد عالییییییییه

Hana
۱۴۰۳/۰۶/۰۶

کتابی که تو نوجوونی خوندم و جزو اولین کتاب هام بود داستانش آدم رو همراه خودش می‌بره به اعماق زمین و ماجراجویی خیلی خوبیه.

Mahdi907690
۱۴۰۰/۰۱/۰۳

عاااالی کلا کتابهایی که آرمین هدایتی ترجنه کردن عالیه خدایی دمش گررم بیشتر کتاب بنویس😂😂 خیلیییی عالی بود!! حتما حتما بخونین

معین

۱۴۰۳/۰۵/۲۱

عالی

بریده‌هایی از کتاب

Mohammad
«توی تاریکی مطلق گم شدم.»
کتاب خوان
وقتی به اتفاقات عجیب آن روز فکر می‌کنم به‌سختی می‌توانم واقعی بودن آن‌ها را باور کنم. هنوز که هنوز است، حتی فکرش مرا به سرگیجه می‌اندازد.
العبد
دو روز از مارپیچ‌های تنوره به سمت پایین می‌رفتیم. هشت کیلومتر دیگر به درون زمین رفته بودیم و بیست‌وچهار کیلومتر از سطح دریا فاصله داشتیم. روز بعد، تنوره شیب کم‌تری به خود گرفته بود و راه آسان‌تر می‌نمود. گرچه کمی خسته شده بودیم ولی کاملاً تندرست بودیم و هنوز به جعبهٔ کمک‌های اولیه نیاز نشده بود. پروفسور هر یک ساعت یک‌بار، وضعیت را با استفاده از دستگاه‌ها بررسی می‌کرد. سنجیدن دقیق موقعیت‌مان برای او آسان بود. بعدها این اطلاعات در گزارش سفرمان ثبت شد. تا آن زمان دویست کیلومتر به سمت جنوب شرقی اسنفلز رفته بودیم و اکنون اقیانوس اطلس، درست بالای سرمان قرار داشت. دیگر نگران نبودم و به‌ندرت به خورشید، ستاره‌ها، ماه، درخت‌ها، خانه‌ها و شهرها فکر می‌کردم. در روزهای بعدی شیب‌های تندتر ما را به مرکز زمین نزدیک‌تر کرد. بعضی روزها بین شش تا هشت کیلومتر پایین‌تر می‌رفتیم. روزها و روزها به رفتن ادامه دادیم...
کتاب خوان
milad
امیدوار بودم که روزی بتوانم به اندازهٔ او معلومات داشته باشم.
milad
دارم دقیقاً مثل شما فکر می‌کنم. دیگر از پیروزی نهایی مطمئنم. پیش به سوی مرکز زمین!
milad
«ما نمی‌دانیم آکسل. بعید به نظر می‌رسد، ولی خیلی چیزها هست که ما نمی‌دانیم.»
milad
نور چراغ به‌آرامی کم‌سوتر می‌شد تا بالاخره خاموش شد. فتیله تمام شده بود و ما در تاریکی رها شده بودیم.
milad
این‌که زنده بودم و می‌توانستم زیر آفتاب قدم بزنم در پوست خودم نمی‌گنجیدم.
milad
کتاب‌هایش رؤیاهایی هستند که به حقیقت پیوسته‌اند.