کتاب ماسک کاغذی (مقابله با مسخره شدن)
خواندن نظراتمعرفی کتاب ماسک کاغذی (مقابله با مسخره شدن)
«ماسک کاغذی» یکی از کتابهای مجموعه مهارتهای زندگی انتشارات فنی ایران برای کودکان است که با تصاویری زیبا و در قالب داستانی جالب درباره پسری به اسم پویان، به کودکان آموزش میدهد برای مقابله با مسخرهشدن توسط دیگران چه کارهایی را انجام دهند.
ایست! زورگویی ممنوع (جرئتورزی، کار گروهی)
بدری مشهدی
وقتی راستش را نمی گویم چه طوفانی به پا می شودجولیا کوک
فروشگاه جادویی خاله کانگوروگروه نویسندگان فناوری آسان کتاب
پرنده دوسر؛ اسب و شیرسحر رمضانی
بیا خیال ببافیمپیتر اچ. رینولدز
خانواده مهمتر است؛ راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزشتر است (مهارتهای زندگی جلد بیست و سوم)جی. اس. جکسون
سیم پیچی مخصوص مغز منجولیا کوک
وقتی به خانهی دوستمان میرویمآماندا دورینگ تورویل
خجالتیوزوروسبرایان موزس
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
خوبه😅🙂
کسی که دیگران را مسخره می کند گاهی به دلیل پوشاندن نقطه ضعف خودش ضعف دیگران را بزرگ می کند تا ضعف خودش دیده نشود.او از ضعف های خودش ناراضی است و با دیدن ضعف دیگران آرام و شاد می
به مشکل مسخره شدن و راه های مختلف مواجهه با آن پرداخته بود. اما نتیجه نهایی و راه حل پیشنهادی برای مواجهه اش از نظر روانشناسی مناسب نبود. کاملا منفعل و بدون القای جرئت مندی.
این کتاب قرار بود چه چیزی رو آموزش بده؟ کسی بچه رو مسخره کرد، ساکت بشینه و ماسک بزنه؟ :)
این کتاب برخلاف اسمش اصلا توصیه ای برای مواقعی که مورد تمسخر واقع میشیم نداره و بدآموزی هم داره چون به بچه ها یاد میده چطور مسخره کنن🙄تنها تصاویر جذابیت کتاب هست
عجب کتاب فاجعهای. افتضاح واژهی کوچیکیه برای توصیفش. نویسنده تقریبا هیچی از اصول پایهی داستان نویسی هم بلد نیست. نه شخصیت رو میشناسه. نه ریتم بلده. نه ساختار. نه گرهگشایی. و دریغ از یه جو خلاقیت (مخصوصا با اون تک
این کتاب بیشتر آموزش مسخره کردن دیگرانه تا بخواد یاد بده مسخره کردن بده به هیچ وجه مناسب بچه ها نیست خسته نباشن نویسنده ی بزرگوار :/
من از این کتاب خوشم اومد چون به بچه ها کمک می کنه جلوی مسغره شدن خود را بگیرند ولی به هر کسی توصیه نمی کنم