کتاب سه سوتی ها و جنگ خرگوشی
معرفی کتاب سه سوتی ها و جنگ خرگوشی
کتاب سه سوتی ها و جنگ خرگوشی با عنوان اصلی The flying beaver brothers birds vs bunnies نوشته مکسول ایتون، ترجمه نسترن فتحی با تصویرگری آلفرد ا. نوپ توسط انتشارات فنی ایران (کتابهای نردبان) منتشر شده است. این کتاب در دستهی داستانهای فکاهی مصور برای گروه سنی کودک و نوجوان قرار میگیرد و ماجراهای بامزه و پرهیجان شخصیتهایی به نام ایس و باب را در جزیرهای عجیب دنبال میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سه سوتی ها و جنگ خرگوشی
کتاب سهسوتیها و جنگ خرگوشی نوشتهی مکسول ایتون، مخاطب را وارد دنیای رنگارنگ و پرماجرای یک جزیره میکند که ساکنانش حیواناتی با شخصیتهای متفاوت هستند. داستان حول محور دو سگ آبی به نام ایس و باب میچرخد که برای تعطیلات به جزیره آمدهاند، اما بهسرعت درگیر ماجرایی میان خرگوشها و پرندهها میشوند. این کتاب بخشی از مجموعهای است که هر جلد آن به ماجرایی تازه و طنزآمیز میپردازد.
مکسول ایتون با الهام از طبیعت و دغدغههای محیطزیستی، داستانی را روایت میکند که در عین سرگرمکنندگی، به موضوعات مهمی مانند همکاری، سوءتفاهم و حل اختلافات میپردازد. فضای کتاب با تصاویر رنگی و دیالوگهای کوتاه و طنزآمیز همراه است و برای مخاطبان نوجوان جذابیت بصری و روایی دارد. این اثر در قالب رمان تصویری ارائه شده و باتوجهبه گروه سنی هدف، زبان و روایت آن متناسب با نوجوانان طراحی شده است.
خلاصه داستان سه سوتی ها و جنگ خرگوشی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
ماجرای کتاب سهسوتیها و جنگ خرگوشی با ورود ایس و باب به جزیرهای آغاز میشود که قرار است تعطیلات آرامی را در آن سپری کنند، اما خیلی زود متوجه میشوند که جزیره آرام نیست و میان خرگوشها و پرندهها اختلافی جدی شکل گرفته است. خرگوشها دستگاهی ساختهاند تا پرندهها را از جزیره بیرون کنند و پرندهها هم با کمک دوست مشترکشان والی بهدنبال راهی برای مقابله هستند.
ایس و باب که ناخواسته درگیر این ماجرا شدهاند، تلاش میکنند تا با گفتوگو و همکاری، سوءتفاهمها را برطرف کنند و مانع از شدتگرفتن جنگ خرگوشی شوند. در طول داستان، شخصیتها با چالشهایی مانند خرابشدن قایق، سوءظن به یکدیگر و دخالت شخصیت مرموزی به نام والترمکرل روبهرو میشوند. روایت داستان با طنز و موقعیتهای بامزه همراه است و در نهایت به اهمیت دوستی و حل اختلافات از راه گفتوگو اشاره دارد.
چرا باید کتاب سه سوتی ها و جنگ خرگوشی را خواند؟
کتاب سهسوتیها و جنگ خرگوشی با ترکیب داستان طنزآمیز و تصاویر رنگی، تجربهای متفاوت از رمان تصویری را برای نوجوانان رقم میزند. روایت ماجراهای ایس و باب در جزیره، علاوه بر سرگرمی، به موضوعاتی مانند همکاری، سوءتفاهم و اهمیت محیطزیست میپردازد. مخاطب با خواندن این کتاب میتواند با شیوههای حلاختلاف و ارزش دوستی آشنا شود و درعینحال از فضای شاد و پرهیجان داستان لذت ببرد.
خواندن کتاب سه سوتی ها و جنگ خرگوشی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب سهسوتیها و جنگ خرگوشی برای نوجوانان و کودکانی مناسب است که به داستانهای طنزآمیز، ماجراجویی و رمانهای تصویری علاقه دارند؛ همچنین برای کسانی که دغدغهی محیطزیست و دوستی دارند یا بهدنبال داستانهایی با پیامهای مثبت هستند، گزینهی مناسبی است.
بخشی از کتاب سه سوتی ها و جنگ خرگوشی
«سلام من ایس هستم!
منم بابم!
ما توی این جزیره با اونایی که میشناسیمشون، مشکلی نداریم!
بزنید کنار، موشهای گند و گلی!
این یکی رو تا حالا ندیده بودیم!»