معرفی و دانلود کتاب حسودوزوروس pdf + خلاصه رایگان

کتاب حسودوزوروس

۴.۳ امتیاز(از ۱۲ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب حسودوزوروس

مجموعه مهارت‌های زندگی انتشارات فنی ایران کتاب‌هایی با نام«احساسات دایناسوری» دارد که در قالب داستان‌های مصور و کودکانه، گروه سنی ب و ج را با موضوع هیجان‌ها و احساسات در انسان آشنا می‌کند.

در این مجموعه هر کدام از دایناسورهای داستان که در یک جلد معرفی می‌شوند، نوعی ویژگی خاص رفتاری - احساسی دارند که می‌کوشند به کمک دیگران و سعی خودشان آن را تعدیل و کنترل کنند.

«حسودوزوروس» هم دایناسور «حسود» این داستان است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حسودوزوروس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحسودوزوروس
موضوعدانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسندهبرایان موزس
مترجممریم رضا زاده
انتشاراتانتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۲/۰۳
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۹۶۴-۳۸۹-۸۸۹-۲

مهتاب
۱۴۰۴/۰۴/۱۸

این کتاب عالی بود. نشون میده که حسادت هم یه حسه مثل بقیه حس ها و هیچ اشکالی نداره که آدم به کسی حسادت کنه. وقتی حسادت می‌کنی باید داشته های خودتو به یاد بیاری تا بتونی حست را کنترل...بیشتر

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۱۲/۱۶

من از تصویر و محتوا این کتاب راضی نبودم

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۵/۲۵

به نظرم محتوای خوبی نداره. مستقیم میگه یه کم حسود بودن اشکالی نداره. همه به هم حسودی می‌کنند.🙄

nasim
۱۳۹۹/۰۷/۲۱

بسیار عالی. چقدر خوبه که به بچه ها و خودمون یاد بدیم که با احساساتمون راحت باشیم.

reyhoon khanoom
۱۳۹۹/۰۱/۲۰