کتاب با من دوست می شوی؟ جان برشتاین + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب با من دوست می شوی؟

معرفی کتاب با من دوست می شوی؟

کتاب الکترونیکی «با من دوست می‌شوی؟» (از مجموعه مهارت‌های اجتماعی) نوشتهٔ «جان برشتاین» و ترجمهٔ «جواد کریمی» توسط شرکت انتشارات فنی ایران (کتاب‌های نردبان) منتشر شده است. این کتاب با تصویرگری رنگی و زبانی ساده، به کودکان کمک می‌کند تا مهارت‌های دوست‌یابی و حفظ دوستی را بیاموزند. موضوع اصلی کتاب، آموزش مهارت‌های اجتماعی و راهنمایی برای ایجاد و نگهداری روابط دوستانه در کودکان است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب با من دوست می شوی؟

این کتاب با تمرکز بر مهارت‌های اجتماعی، به کودکان و نوجوانان نشان می‌دهد که چگونه می‌توانند دوستان جدید پیدا کنند و روابط دوستانهٔ خود را تقویت کنند. «با من دوست می‌شوی؟» در قالب راهنمایی‌های عملی و مثال‌های ملموس، به موضوعاتی مانند شروع گفت‌وگو، انتخاب دوست، حفظ تعادل در دوستی و حتی پایان دادن به یک رابطهٔ دوستانه می‌پردازد. کتاب در فضایی آموزشی و دوستانه نوشته شده و تلاش می‌کند با زبان قابل فهم برای کودکان، آن‌ها را با چالش‌ها و لذت‌های دوستی آشنا کند. این اثر بخشی از مجموعه‌ای است که به مهارت‌های زندگی و اجتماعی می‌پردازد و در آن، نویسنده با مثال‌ها و تمرین‌های ساده، کودکان را به تعامل و تمرین مهارت‌های ارتباطی تشویق می‌کند. کتاب در سال‌های اخیر به عنوان منبعی برای آموزش مهارت‌های اجتماعی در مدارس و خانواده‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

خلاصه کتاب با من دوست می شوی؟

این کتاب با رویکردی گام‌به‌گام، به کودکان آموزش می‌دهد که دوست‌یابی چگونه آغاز می‌شود و چه مراحلی دارد. ابتدا به اهمیت شجاعت برای شروع یک گفت‌وگو و پیش‌قدم شدن اشاره می‌کند و توضیح می‌دهد که منتظر ماندن برای پیدا شدن دوست کافی نیست. سپس با مثال‌هایی ساده، راه‌های شروع صحبت، پرسیدن سؤال، تعریف کردن و حتی کمک کردن به دیگران را به عنوان راه‌هایی برای آغاز دوستی معرفی می‌کند. کتاب به کودکان یاد می‌دهد که همهٔ افراد مناسب دوستی نیستند و باید به علایق مشترک و رفتارهای طرف مقابل توجه کنند. همچنین به اهمیت اعتماد به نفس، صبر و تلاش برای حفظ دوستی اشاره دارد و توضیح می‌دهد که دوستی مانند کاشتن بذر یک گل نیاز به مراقبت و زمان دارد. در ادامه، به موضوعاتی مانند حفظ تعادل در رابطه، صداقت، رازداری، عذرخواهی و حتی پایان یافتن یک دوستی پرداخته می‌شود. پیام اصلی کتاب این است که دوستی یک مهارت قابل یادگیری است و هر کودک می‌تواند با تمرین و توجه، دوستان خوبی پیدا کند و روابطش را حفظ کند.

چرا باید کتاب با من دوست می شوی؟ را خواند؟

این کتاب با مثال‌های ملموس و راهنمایی‌های کاربردی، به کودکان کمک می‌کند تا با اعتماد به نفس بیشتری وارد جمع‌های جدید شوند و مهارت‌های ارتباطی خود را تقویت کنند. خواندن این کتاب می‌تواند به کاهش اضطراب اجتماعی، افزایش مهارت حل تعارض و بهبود روابط بین فردی در کودکان کمک کند. همچنین والدین و مربیان می‌توانند از این کتاب برای آموزش مهارت‌های اجتماعی به کودکان بهره ببرند.

خواندن کتاب با من دوست می شوی؟ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان دبستانی و نوجوانانی که می‌خواهند مهارت‌های دوست‌یابی و ارتباط مؤثر را یاد بگیرند مناسب است. همچنین والدین، معلمان و مشاورانی که دغدغهٔ آموزش مهارت‌های اجتماعی به کودکان دارند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند. برای کودکانی که در برقراری ارتباط با همسالان خود دچار مشکل هستند یا به دنبال راه‌هایی برای حفظ دوستی‌هایشان می‌گردند، این کتاب راهنمایی‌های مفیدی ارائه می‌دهد.

فهرست کتاب با من دوست می شوی؟

- دوست‌یابی: معرفی اهمیت دوست‌یابی و اولین قدم‌ها برای پیدا کردن دوست جدید. - اولین اقدام: راهکارهایی برای شروع ارتباط و انتخاب فرد مناسب برای دوستی. - بازی گفت‌وگو: آموزش نحوهٔ شروع و ادامهٔ گفت‌وگو با دیگران. - پیش کشیدن موضوع برای گفت‌وگو: پیشنهاد موضوعات مناسب برای آغاز صحبت. - آماده کردن موضوعات: راهنمایی برای آماده‌سازی موضوعات جذاب و مناسب برای گفت‌وگو. - جور نبودن با هم: بررسی دلایل عدم سازگاری و تفاوت علایق در دوستی. - کار دونفره: اهمیت همکاری و وقت گذراندن با دوست. - حفظ تعادل در دوستی: توضیح دربارهٔ تقسیم مسئولیت‌ها و رعایت انصاف در رابطه. - سرقولت بمان: اهمیت وفاداری و رازداری در دوستی. - حفظ دوستی: راهکارهایی برای حل اختلاف و عذرخواهی. - به پایان رسیدن دوستی: مواجهه با پایان یک رابطهٔ دوستانه و کنار آمدن با آن. - یک قانون طلایی: جمع‌بندی نکات کلیدی برای داشتن دوستی‌های سالم و پایدار. - واژه‌نامه و نمایه: توضیح واژه‌های کلیدی و راهنمای موضوعی کتاب.

بخشی از کتاب با من دوست می شوی؟

«اگر می‌خواهی دوست جدید پیدا کنی، باید شجاع باشی؛ باید پیش‌قدم شوی و سر صحبت را باز کنی. اگر بخواهی منتظر بمانی و امیدوار باشی که دیگران به طرف تو بیایند، شاید خیلی طول بکشد. ممکن است هرکسی که با او حرف می‌زنی دوستت بشود. همه جا می‌توانی آدم خوبی را پیدا کنی که علاقه‌مندی‌هایی شبیه به تو دارد. هرچه با آدم‌های بیشتری حرف بزنی، احتمال این‌که با کسی دوست شوی بیشتر می‌شود. ولی باز باید تلاش کرد. می‌دانم همه دلشان می‌خواهد چندتایی دوست داشته باشند. دوست کسی است که تو برایش مهم هستی و مراقب توست. گذراندن وقت با دوستان سرگرم‌کننده است؛ ضمن این‌که می‌توانی همهٔ حرف‌هایت را به آن‌ها بزنی. ولی خب، دوست که از آسمان نمی‌افتد یا یک روز صبح اتفاقی از در خانه نمی‌آید تو. این کتاب را نوشته‌ام تا کمک کنم یاد بگیری چطور دوستی‌های محکم و ماندگاری داشته باشی. تو از عهده‌اش برمی‌آیی. من هم می‌توانم کمکت کنم!»