دانلود و خرید کتاب سه سوتی ها و ماهی های مشکوک مسکول ایتون ترجمه نسترن فتحی
تصویر جلد کتاب سه سوتی ها و ماهی های مشکوک

کتاب سه سوتی ها و ماهی های مشکوک

معرفی کتاب سه سوتی ها و ماهی های مشکوک

معرفی کتاب سه سوتی ها و ماهی های مشکوک

کتاب الکترونیکی «سه‌سوتی‌ها و ماهی‌های مشکوک» (از مجموعه نردبان سبز: محیط زیست) نوشتهٔ مکسول ایتون و با تصویرگری «آلفرد ا. نوپ» و ترجمهٔ «نسترن فتحی» توسط شرکت انتشارات فنی ایران منتشر شده است. این کتاب در قالب داستان‌های فکاهی مصور، ماجراهای گروهی از حیوانات را در جزیره‌ای خیالی روایت می‌کند و به موضوعات محیط زیستی و دغدغه‌های مربوط به طبیعت می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سه سوتی ها و ماهی های مشکوک

در «سه‌سوتی‌ها و ماهی‌های مشکوک» با داستانی کمیک و تصویری روبه‌رو هستیم که برای گروه سنی کودک و نوجوان طراحی شده است. فضای کتاب در جزیره‌ای خیالی شکل می‌گیرد و شخصیت‌های اصلی آن حیواناتی هستند که با مسائل محیط زیستی و چالش‌های ناشی از فعالیت‌های انسانی روبه‌رو می‌شوند. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای چندجلدی است که هر جلد آن به ماجرایی تازه و طنزآمیز می‌پردازد. نویسنده با الهام از طبیعت و دغدغه‌های زیست‌محیطی، تلاش کرده است تا مفاهیمی مانند حفاظت از محیط زیست، مسئولیت‌پذیری و اهمیت منابع طبیعی را در قالب داستانی سرگرم‌کننده و تصویری به مخاطب منتقل کند. فضای کتاب پر از شوخی، دیالوگ‌های بامزه و موقعیت‌های غیرمنتظره است که باعث می‌شود مخاطب نوجوان به راحتی با آن ارتباط برقرار کند. این اثر در مجموعه «نردبان سبز» قرار دارد که به موضوعات محیط زیستی می‌پردازد و تلاش می‌کند آگاهی کودکان و نوجوانان را نسبت به این مسائل افزایش دهد.

خلاصه کتاب سه سوتی ها و ماهی های مشکوک

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با زندگی آرام حیوانات در جزیره‌ای کوچک آغاز می‌شود؛ جایی که به نظر می‌رسد هیچ اتفاق عجیبی نمی‌افتد. اما با ورود کارخانه‌ای به نام «چوب ماهی»، همه چیز تغییر می‌کند. کارخانه ادعا می‌کند محصولاتی دوستدار طبیعت تولید می‌کند، اما به تدریج مشخص می‌شود که فعالیت‌های آن باعث قطع درختان و آسیب به محیط زیست جزیره شده است. شخصیت‌های اصلی، ایس و باب، به همراه دوستانشان متوجه می‌شوند که پشت ظاهر فریبنده کارخانه، واقعیت دیگری پنهان است. آن‌ها تصمیم می‌گیرند با همکاری یکدیگر، رازهای کارخانه را کشف کنند و جلوی نابودی جزیره‌شان را بگیرند. در این مسیر، با چالش‌هایی مانند فریبکاری مدیر کارخانه، تبلیغات گمراه‌کننده و خطرات ناشی از آلودگی روبه‌رو می‌شوند. داستان با طنز و موقعیت‌های بامزه پیش می‌رود و در نهایت، شخصیت‌ها به اهمیت حفاظت از طبیعت و همکاری برای حل مشکلات پی می‌برند.

چرا باید کتاب سه سوتی ها و ماهی های مشکوک را خواند؟

این کتاب با ترکیب داستان طنزآمیز و تصاویر جذاب، مفاهیم محیط زیستی را به زبانی ساده و قابل لمس برای کودکان و نوجوانان مطرح می‌کند. مخاطب در جریان ماجراهای ایس و باب، با پیام‌هایی دربارهٔ اهمیت منابع طبیعی، خطرات بهره‌برداری بی‌رویه و نقش هر فرد در حفاظت از محیط زیست آشنا می‌شود. روایت کمیک و شخصیت‌های دوست‌داشتنی، یادگیری این مفاهیم را برای مخاطب لذت‌بخش و به‌یادماندنی می‌کند.

خواندن کتاب سه سوتی ها و ماهی های مشکوک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که به داستان‌های تصویری و کمیک علاقه دارند و دوست دارند دربارهٔ محیط زیست و چالش‌های آن بیشتر بدانند. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال کتابی برای آموزش غیرمستقیم مفاهیم زیست‌محیطی هستند، گزینهٔ مناسبی است.

فهرست کتاب سه سوتی ها و ماهی های مشکوک

- ورود به جزیره: معرفی شخصیت‌ها و فضای آرام جزیره - کارخانه چوب ماهی: آشنایی با کارخانه و ادعاهای آن دربارهٔ محصولات دوستدار طبیعت - کشف حقیقت: تلاش ایس و باب برای فهمیدن واقعیت پشت کارخانه و پیامدهای آن برای محیط زیست - مقابله با بحران: همکاری شخصیت‌ها برای نجات جزیره و جلوگیری از نابودی منابع طبیعی - نتیجه‌گیری: تاکید بر اهمیت حفاظت از محیط زیست و نقش هر فرد در این مسیر

بخشی از کتاب سه سوتی ها و ماهی های مشکوک

«ماتوی این جزیره زندگی می‌کنیم و هیچ چیز عجیب و غریبی هم توش اتفاق نمی‌افته. پنگوئن‌های شیطون بلا؟ حالا بگذریم... تا وقتی که یک جا برای تاکی می‌خواهید بمونید؟ خودمون پیداکنیم. ولی نگران نباشید ما دردسر درست نمی‌کنیم اصلاً... یه چیزی ازت بپرسم باب! اون کوه شفشاه چند وقته اون جاست؟ ماتودردسر افتادیم! منم گفتم ماهی رو بدی این جوری کارخونه ضرر می‌کنه! والترمکرل چهارم. رئیس این شرکت قشنگ. خوشحال می‌شم نشونتون بدم چی کار می‌کنیم. بفرمایید. این وری! تو برگرد سر کارت. من شر این حالا این کار توسط جد پدربزرگ من جناب والترمکرل از هشتاد و پنج روز پیش شروع شد. اون کارش رو با فروش وسایل تزئینی فضای سبز شروع کرد. از اون موقع ما رفتیم سمت تولید یک محصول دوستدار طبیعت. جی؟ نه وایستید. اسباب‌بازی چوبی‌اند. می‌کنید. بگذارید نشونتون...»