کتاب فیلسوف ۶۰ ثانیه ای
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب فیلسوف ۶۰ ثانیه ای
آیا فکر میکنید کتاب «فیلسوف ۶۰ ثانیهای» به شما کمک میکند در ۶۰ ثانیه فیلسوف شوید؟
اندرو پسین استاد نابغه دانشگاه کانکتیکان و نویسنده کتاب «پاسخ خدا» قصد دارد تا با این اثر منطق درونیتان را به شما بشناساند. شاید شما از وجود چنین منطقی در درونتان آگاه نباشید و چه بسا فکر میکنید که خواستار چنین منطقی در درونتان نیستید اما پسین به شما اطمینان میدهد که نه تنها چنین منطقی در شما وجود دارد، بلکه زمانی که راه را برای او باز میکنید از کاری که انجام دادهاید خوشحالتر هم خواهید شد، زیرا آدم منطقی درونتان میتواند شما را به مکانهایی زیبا و حیرتانگیز ببرد بدون این که به خود زحمتی بدهید و مهمتر از همه اینکه کاری را که در یک روز انجام میشود، میتواند در یک دقیقه انجام دهد.
پسین عقیده دارد وقتی شما از دو فیلسوف سوالی میپرسید حداقل سه نظر دریافت میکنید. او در جستوجو برای یافتن اندرزهایی برای این کتاب، از هفده فیلسوف سؤالهایی پرسیده و نظرهای زیادی دریافت کرده که باهم مغایرت هم داشتهاند. در نتیجه میگوید:
«توانستم تمام گفتههایشان را نادیده بگیرم و به جای آن از فیلسوف درون خودم پرسیدم که چه فکر میکند و نتیجهی آن شصت عقیدهای است که این کتاب را تشکیل میدهد.»
عقیدههایی که با هم مغایرت هم دارند اما نگرانی در مورد تضاد و تضارب آرا تنها ضمانی مهم است که بخواهید تصمیم خیلی مهمی بگیرید.
شما در اینجا نمونههایی از پاسخها، مشکلات، مسائل و عقایدی را که فلاسفه را به نوعی نزدیک به ۳ هزار سال مشغول کرده است خواهید یافت. این مقالات عناوین بسیاری از فکر تا جسم، از فضا و زمان تا علیت و ارادهی آزاد، از علم و دلیل تا شکاکیت و ادراک، از اصولِ اخلاقی مطلق تا اخلاقیات نسبی و رد کامل اصول اخلاقی و از اعتقاد به خدا تا بیخدایی و غیره را در بر میگیرد. عقایدی که با هم ارتباط دارند، ضد هم هستند یا یکدیگر را کامل میکنند.
شصت عقیده این کتاب شصت تکان کارآمد منطقی است که ذهنتان را گسترش میدهد و کنجکاویتان را برمیانگیزد. پسین با چابکی عقاید فلسفی زیادی را با ظرافت طبع تحلیل میکند و تعالیم ذهن را به فراموشی میسپارد. او توانایی ذهن شما را گسترش میدهد و شما را با فیلسوف درونتان روبهرو کند تا چگونه فکر کردن را بیاموزید. در واقع این کتاب تمرینی برای اندیشیدن است.
فهم فلسفه: اندیشه معاصر
خراب کاریکری اسمیت
هشت پیمان برای پایداری عشقجان گاتمن
بهداشت روانی و عقب ماندگی ذهنیشکوهالسادات بنیجمالی
چابک سازی به روش درستدرل ریگبی
ترجمه به نظر من مشکل داره. مترجم اصلا با اصطلاحات فلسفی آشنا نبوده و حتی اسم فلاسفه بزرگ را به انگلیسی نمیدونسته و همینجوری از انگلیسی به فارسی برگردونده. بعضی جاها اصلا نمیشه منظور را فهمید و فکر میکنی گوگل
نویسنده مسائل روزمره که در طول زندگیمون باهاشون به طور مداوم سروکار داریم به پرسش میگیره، از جاذبه زمین تا خواب دیدنمون، ماهیت نیک و بد تصمیماتمون، جبر و اختیاراتی که داریم، (البته نویسنده این کتاب در خصوص مسئله جبر
کتاب خوبی ست ولی ترجمهی مغلوط آنرا ناکار و درجاهایی(که کم هم نیست) مطلقا متناقض و بیمعنا کرده است، تقصیر اصلی به گردن ناشر است که ویراستارکه-هیچ، حتی یک نمونهخوان را پیش از انتشار به کار نبرده است