معرفی و دانلود کتاب ۲،۸۳۴ کلمه دانایی ۲ + خلاصه رایگان

کتاب ۲،۸۳۴ کلمه دانایی ۲

۳.۰ امتیاز(از ۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ۲،۸۳۴ کلمه دانایی ۲

«۲،۸۶۷ لغت دانایی» اثر باربارا آن کیفر، کتابی برای خوب زندگی کردن است. این اثر سه جلدی شامل کلمات و جملات خردمندانه کوتاه و بلندی است که فلسفه زندگی را آموزش می‌دهد. جملات و کلماتی درباره راه وروش زندگی که هرکسی به فراخور خرد و شرایط خود می تواند مقصودش را در لابه‌لای سخنان آن پیدا کند. از گفتارهای فلسفی پیچیده تا ضرب‌المثل‌های پرمعنی و کلمات ساده اما کاربردی در این کتاب وجود دارد. شما می توانید هر صفحه از آن را که می‌خواهید بازکنید و جمله‌ای از آن را بخوانید و مطمئن باشید که در آن چیزی را که مطابق با حال شما باشید پیدا خواهید کرد و هربار که این کتاب را بخوانید مطابق با شرایطی که در آن لحظه دارید، مفهوم دیگری از آن درک خواهید کرد و راه‌کار تازه‌ای در آن خواهید یافت. باربارا کلمات و جملات این کتاب را از لابلای توصیه‌ها، کلام بزرگان، گزیده‌های فلسفی، ضرب‌المثل‌ها، کلمات خردمندانه از متفکرین بزرگ و بروزات سادهٔ عقل سلیم جمع‌آوری کرده و زندگی‌اش را با آنها بهبود بخشیده است و امیدوار است این کلمات به زندگی شما هم شادی، سلامتی و سعادت بیاورند. ***تصمیم بگیر چه کاری را نکنی، تا بتوانی کاری را که باید، انجام دهی. ***روی شانس حساب نکن. ***نمی‌توانی کسی را به زور وادار به دوست داشتن خود کنی. ***شخصیت کسی را که آرزو داری باشی، به‌وضوح تعریف کن. ***از آنجا که مردم هزار سال است که تغییر نکرده‌اند، بهترین معلم ما تاریخ است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ۲،۸۳۴ کلمه دانایی ۲ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب۲،۸۳۴ کلمه دانایی ۲
موضوعموفقیت و خودیاری
نویسندهباربارا آن کیفر
مترجمزهره زاهدی
انتشاراتانتشارات آینده درخشان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۰۱/۰۵
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

شرارت با زبان، بدتر از دشمنی با دست است
از کار سخت نترس
صبر کلید بهشت است
بی‌آنکه حرفش را بزنی به رشد کردن ادامه بده
_SOMEONE_
اگر فکر کنی می‌توانی، می‌توانی.
حکیمی
اگر فکر کنی می‌توانی، می‌توانی.
نمی‌توانی کسی را به زور وادار به دوست داشتن خود کنی
ذهن لامکان، طب لامکان: فراتر از ذهن و جسم در عصر جدید شفابخشی
لاری دوسی
مهارت عشق
نفیسه معتکف
آرامش خود را دریابید (راه‌های معنوی برای رسیدن به زندگی بدون استرس)
آمیت سود
آفرینش سلامتی (به خود عشق بورزید و سلامت باقی بمانید)
برنامه پرواز
برایان تریسی
پیام‌هایی از ملکوت؛ گزین‌گویه‌های نیل دونالد والش به همراه ۳۱ داستان کوتاه
مسعود لعلی
۵۲ شنبه تا موفقیت: مسیر یک‌ساله برای دست‌یابی به موفقیت و خوشبختی
مهتاب علیمرادی
یک روز را ۳۶۵ بار تکرار نکنیم (۲)
مسعود لعلی
۱۲ گام تا مثبت اندیشی
محمد سیدا
روزت را با مثبت‌اندیشی نو کن
لوئیز ال. هی
چطور زندگی‌ات را تباه کنی؟!
نفیسه معتکف
باورهایی که شما را به اوج می‌رسانند