معرفی و دانلود کتاب زیبایی‌ات به وقت محلی + خلاصه رایگان

مرتضی بخشایش
انتشارات:
انتشارات روزنه

معرفی کتاب زیبایی‌ات به وقت محلی

مجموعه شعرنو «زیبایی‌ات به وقت محلی» اثر «مرتضی بخشایش» است. شاعری که معروف به ساده نویسی است، بخشایش مفاهیم عمیق و درونی انسان را با لغاتی ساده بیان می‌کند. یکی از ۶۶ شعر این مجموعه: مگر می‌شود از ارتفاع هزاران متری فرو افتاد و زنده ماند؟ چرا اینقدر عاشق دریاییم؟ دریا گورستان قطره‌های مرده نیست مگر؟

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زیبایی‌ات به وقت محلی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:زیبایی‌ات به وقت محلی
شابک:۹۷۸-۹۶۴-۳۳۴-۷۲۹-۱‬
تعداد صفحه‌ها:۱۴۴ صفحه
قیمت کتاب:۱۲۰۰۰۰ تومان

۱۳۹۸/۰۲/۲۵

دوسش داشتم ،عجیب بود من اولین کسی بودم که برای این کتاب نظر دادم در حالی که واقعا عالی بود!

بریده‌هایی از کتاب

_SOMEONE_
به ساعت نگاه می‌کنم به سال‌های باقی مانده‌ی عمرم که برای دوست داشتنت چقدر کوتاه است
چشم‌هایت می‌درخشد که زمین سیاره‌ای تاریک نشود
باید زبان آذری یاد بگیرم بعد بگویم دوستت دارم
حالا همین که به اندازه‌ی لبخندت نفس می‌کشم خوب است
_SOMEONE_
بخند به ویرانی‌ام بخند نگاه کن به خاموشی‌ام دست بکش روی موهایت قیامت را به یادم بیاور زلزله... جنگ... طوفان... وقتی همه چیز خراب می‌شود و تنها یک مرد در انتهای جهان برای زنی شعر می‌خواند
68malihe89
بهار آن واژه‌ی پیچیده در وسعت فصل نبود تو بودی!
_SOMEONE_
در لبخند تو متوقف می‌شود به ساعت نگاه می‌کنم به چشم‌هایت وقتی که شعر می‌خوانم به حالت دستانت وقتی روسری‌ات را صاف می‌کنی به شصت سالگی‌ات وقتی مرده باشم و هیچ شاعری نتواند ریشه‌هایت را کشف کند
fmaotheammmeahd
در آخرین عکسی که فرستادی موهایت ویرانی را به یادم آورد
پاییز بانو
چرا اینقدر عاشق دریاییم؟ دریا گورستان قطره‌های مرده
fmaotheammmeahd
این شهر برای آنکه تو نباشی کوچک است و من برای آنکه روزهای نبودنت را بشمارم کوچکم