٪۵۰
کتاب روزگار عسرت؛ خاطرات اسیر آزادشده هادی باغبان
سید ولی هاشمیانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب روزگار عسرت؛ خاطرات اسیر آزادشده هادی باغبان
«روزگارعُسرت» خاطرات اسیر آزاد شده هادی باغبان با گفتوگو و تدوین سید ولی هاشمی است. راوی روزگار عسرت از اسرایی است که با نام اسرای صلیبندیده شناخته میشوند. اسرای صلیبدیده آن دسته از اسرایی بودند که نامشان در دفتر صلیب سرخ جهانی ثبت شده بود اما اسرای صلیبندیده، کسانی بودند که صلیب سرخ جهانی هیچ اطلاعی از تعداد، محل نگهداری و سرنوشتشان نداشت. سید ولی هاشمی حدود ۱۵ ساعت با هادی باغبان مصاحبه کرده و به گفته خودش، هادی به زحمت همین میزان خاطرات را به خاطر آورده است:
«با اینکه خودم اسیر بودم و چشمهایم کمکم از تشنگی جایی را نمیدید. از عطش شدید، میلههای کامیون را گاز میگرفتم و خداخدا میکردم. اما وقتی به رفتار اسرا نگاه میکردم، ناراحت میشدم و به غیرتم برمیخورد. به هر حال ما ایرانی بودیم. این درست نبود به خاطر آب هویتمان زیر سؤال برود.
وقتی از نرسیدن آب مأیوس شدم، به این فکر افتادم که سه شب قبل، وقتی مرخصی بودم، در آزادی کامل به سر میبردم و در خانه از چه نعمتهایی برخوردار بودم؛ اما حالا در چنگ دشمن، آن هم به خاطر چند قطره آب، این گونه باید میسوختم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب روزگار عسرت؛ خاطرات اسیر آزادشده هادی باغبان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | روزگار عسرت؛ خاطرات اسیر آزادشده هادی باغبان |
| حجم فایل کتاب | ۱۳.۲۷ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۱۷۵-۲۳۵-۳ |
| تعداد صفحهها | ۸۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۵۷۰۰۰ تومان |
عبور از آخرین خاکریز (خاطرات اسیر عراقی دکتر احمد عبدالرحمن)![]()
احمد عبدالرحمن
ساعتَ ۱:۲۵ شب به وقت بغداد: خاطرات اسیر آزاد شده ایرانی عادل خانیاسماعیل امامی
بچههای کوهستان (خاطرات سیدرضا موسوی)احمد دهقان
چزابه؛ خاطرات سردار فتحالله جعفریفتح الله جعفری
نام: سیدرضارضا جمشیدی
پی دبلیو؛ خاطرات شمسالله شمسینی غیاثوندشهاب احمدپور
غربت بارانکوروش اسکندری
پرواز با آتشزهره علیعسگری
زندانی فاو؛ خاطرات گروهبان دوم عراقی عماد جبار زعلان الکنعانیعماد جبار زعلان کنعانی
مجاهد مهجورمحمدعلی قاسمی
واگویههای سیدسیداحمد قشمی